Kontraster!

Flotte forhold!

Frå strålande solskinsdaga på Gran Canaria med ca 25varme grader, tørre veier og hensynsfulle bilister er det rart å komma heim igjen. Sola stråla så fint her i helga også, men det er jo ein vesentlig forskjell likevel. Lag på lag med klær, is i barten, nagla bitt og ikkje minst ski under beina i staden for hjul! Temperaturforskjell på mellom 35-45grader!
Valget for kva som er det beste av dei to typane værforhold kan jo diskuterast! Masse ny snø som henger på trærne og sola som skinner så det blenker i snøkrystalane. Trikkeskiner i skiløypene, blå ekstra og appelsin i solveggen. Det er jo temmelig herlig det også!
Men eg må vel sei at som syklist så skulle eg ønske at den Norske vinteren gjerne skulle vore noke kortare. Særlig kortare enn her på Gjøvik. Det ligger no nærmare meteren med kvitt pudder! Og med temperatura på rundt 25minus så blir ein litt lei etter 5måna med denne kulda….! Men desverre lite å gjera med! ;)

Pernille på skitur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3