Still going on!

Påskestemning!


Eikeset er ein helvett nedover, men.....

desto verre oppover! hehe :P

I helga som var var det nydelige skiforhold! Med VM i kollen på tv måtte treninga i helga som var leggast opp etter tv programmet. Og med så mange utrulige prestasjonar der eg vil nevne turbo Johaug spesielt blei hvertfall eg inspirert til å ta ein time ekstra for å sei det slik:)

Er fortida inne i siste bolk av av ein treningsperiode med mykje hard trening. Med fokus på intervall der eg kjører på terskel. Neste bolk blir terskel og litt over. Etter det så er vi vel komt så langt at første ritta for sesongen er i gang. Makan så fort vinteren har gått!
Håper bare eg får syklane mine før den tid. Som det pleier å vera så er syklane forsinka under transporten…skjer så og sei kvart år! hehe

I helga skal eg endelig ein tur til vestlandet igjen. Har ikkje vært der sida slutten av november så er på høg tid. Skal på søndag være med å gå Kvinnherad mesterskap i staffet på ski. Blir artig å prøva å gå hardt på ski igjen. Da har eg jo ikkje gjort så langt i år. Blir vel pinn stiv etter 1km tenker eg…hehe!
Men samme det. Eg stiller for treninga og morroa sin del ( og sjølvsagt litt for å prøve å slo broderen, begge går siste etappe på kvar sitt lag…..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3