Drøye 200km!

Mange Norske lag er allerede begynt med ritt nede i Europ, men eg får nøye meg med å trene her i kulden enda.
Då får eg vera taknemlig for at værgudane tross alt var snille i helga! Fint vær og lite vind og +/- 0 grader gjorde at eg fekk to fine økter ute på sykkelen.

Eikeset og eg hadde ca 90km i går der turen gjekk til rundt om på østre og vestre Toten. Fin tur der eg kjørte offroad sykkel, mens Ole har cyclecross. Det hadde faktisk gått fint med raceren i går, men ligger grådig mykje grus på veiane enda som gjer at det ikke er heilt optimalt.

I dag dekk vi drøye 110km der turen gjekk stortsett i Nordre land. Litt meir parti med is på veien der, men ikkje verre enn at det gjekk greit å forsere med knastedekk.

Fekk aldri tatt noken bilder i helga pga at eg har noken fingra som er fullstendig hålause. Fryser så utrulig lett på fingrane at det å drive å fikle med kamera er ikkje noke stas med kalde fingra ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3