Gode dager!

Har nå vært igjennom ein ganske så hard periode med mykje intervall trening der største fokus har vært å trene på terskel.
Har i lengre tid kjørt harde økter annen hver dag. Tungt, men utrolig kor det har hjelpt på formen! Føler meg veldig bra om dagen og gleder meg til første ritt som blir Ronde van berg i Larvik kommande lørdag!
Kroppen kommer garantert til å få “farts sjokk” da det er STOR forskjell på det å kjøre ritt kontra det å sitte å kjøre javnt hardt på trening.
Følelsen under rittet kommer nok til å være noe vond, men har god tru på at det blir morro:)

På utstyrs fronten har eg nå endelig fått alle syklane på plass! Kun fått testa landeveien enda. Det eg så langt har opplevd på den er svært positivt! Er rimelig sikker på at eg aldri har hatt ein sykkel som er så dønn stiv før! Alt fra krank, gaffel og andre rør er utformet med tanke på stivhet. Responsen både når eg sitter og trår, og når eg står er vilt bra! Ingenting som gir etter!
Skal skrive litt mer utfyllende om denne sykkel og de to andre seinare;)

Nå håper eg bare at eg klarer å unngå vår forkjølelse slik at forsesongen blir ein positiv opplevelse! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3