SST1.0!

Årets racer sykkel er en Fuji SST1.0 levert av Birksport.no

Mange carbon syklar i dag er ofte utstyrt med topp utstyr og ei vekt på 6kg. Men for å bruka begrepet til ein frå Stronde så kan dei ofte følast som om ramma er laga av “gommi”! Dei svikter spesielt mykje i krank partiet. Dette har Fuji klart å unngå ved å bruke inntegrert BB86 lager som er “støypt” inn i ramma. Dette gir eit ekstra kraftig og solid krank parti.
Og det merkes! Sykkelen er ekstremt stiv!
I staden for å bygge ein sykkel på 6kg som ein må hekte på lodd for å få den lovlig har dei heller laga den på rett over 6,8kg som er grensa. Og då brukt dei 800gramma til å lage ei kraftigare ramme.
Dette gjennspeiler heile ramma. Ett kraftig nesten trekanta overrør og en kraftig gaffel forran.
Eg har hatt ein del syklar opp gjennom åra no og må nok vera så ærlig å sei at dette er den stivaste eg har hatt! Den gir god respons for kvart tråkk.
Og med shimano Dura-Ace over heile linja er denne sykkelen ein fornøyelse å trø rundt på!

For dei som kanskje har tenkt på Fuji som eit billig merke som sikkert er litt under paret i kvalitet så er den myten knust!
Skal du ha deg ny sykkel med topp utstyr så er denne sykkelen det perfekte valget! Her får du ein topp spekka sykkel til 20000 mindre enn om det står eit meir annerkjent navn!

http://www.birksport.no/index.php?main_page=product_info&cPath=474_623&products_id=5524

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3