NM i morgo

I morgo er det klart for NM i maraton. Dette rittet arrangeres av Sarpsborg sykkelklubb.
Prøvde løypa i fjor då eg kjørte mitt første maraton ritt. Sølvstufossrittet. Ei steike hard og krevande løype meiner eg og huske……!
Totalt sett er løypa ca. 77km og har drøy 1400høgdemeter. Omtrentlig fordelig av underlag er slik: 25% sti, 35% Traktorvei, 33% Grus og 7% Asfalt.
I fjor var det ein del våte parti med gjørme/myr. Med vær forholda som har vært i år regner eg med dette er ganske likt i år også. Til tross for nydelig vær i går i dag og greie meldingar i morgo:)
Men alle nordmenn bør jo begynna å bli dreve på gjørme sykling etter over ein halv sesong uten ein tørr sti…hehe
Det positive er vel at det kan vel ikkje vera lika vått vær i heile august også…eller? det vil tida vise, men eg har bestilt fint vær Birken helga hvertfall for jenta vår skal døypast på søndagen:) Etter 2år på rad med møkk vær på Birken så føler eg oddsen er god!

Men over til morgen dagens ritt er eg litt usikker på formen ettersom at eg er og har vore litt små gruggen i halsen og nasa etter Valdresrittet sist helg. Ikkje fått trent heilt etter planen, og usikker på kor stor grad det hemmer meg. Satser på det ikkje gjer det:)
http://www.sarpsborg-sykleklubb.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3