Oslo sykkelfestival

oslo skf. 4

I går kjørte vi andre dag i Oslo. I knall sol og fin tempratur, men ein del vind.
Knallhard løype og allerede på runde 1 av 14 gjekk det avgårde eit lite brudd på tre mann. Her satt blandt anna treningskompis Ole Eikeset. Dei tre kjørte javnt hardt og fekk ca1,5min til hovudfeltet som kjørte hardt i bakken og rolig ellers. Ole var uheldig å punkterte å havna i hovudfeltet igjen. Dei to andre kjørte bra og holdt faktisk unna heilt til nest siste runde!!

Eg satt lenge greit med, men på runde 10 eller 11 sprakk feltet og satt på feil side av sprekken…. Sammen med to andre klarte vi i løpet av ein runde å kjøre inn igjen feltet. Å bare ein halv runde seinare gjekk eg i brudd sammen med 5 andre. Vi blei kjørt inn igjen, men Geir Inge Berg frå team sparebaken vest klarte å komme seg av gårde aleine. Han kjørte på mesterligvis solo siste runden og vant klart.
Eg satt med til the bitter end, men opp bakken til Ekeberg siste gangen blei vel tøff og eg måtte gje nokre meter til dei beste! Havna på ein fin 15plass på ein knallhard dag der ikkje mange kom til mål…….. :)

Sjølv om tempoen var forferdelig dårlig så er eg godt nøgd med helga! :)

No er det kun cupavsluttninga igjen som går om tre veker, men er usikker på om eg stiller eller ikkje. Det kjem ann på lysten…Føler eg har gjort mitt for i år…hehe lang sesong ;)

2 Comments:

  1. fin side vidar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3