DNF!

NM maraton blei arrangert i Sarpsborg i dag. Knall hard løype i strålande og steikande varme!

Kom bra igang og satt langt framme då vi kom inn i første terreng/gå prati etter ca 15-20min kjøring. Satt då topp 15 tenker eg for eg viste at her kom det til å sprekke opp.
Vi svinga inn på ei litt kinki nedkjøring på sti med grove steinar og med nokre “dropp” (store steiana som gjer at det blir ein del høgde forskjell) før vi skulle krysse over Sølvstufossen. Der av navnet Sølvstufossrittet som rittet heite.
Men denne nedkjøringa var tydeligvis ikkje glad i meg! I går på gjennomkjøringa av løypa tryna eg i denne nedkjøringa, og i dag punkterte eg!!! Drit!!
Så NM blei etter ca 20min ein rein fjasko for min del! Årets første punktering vart altså eit faktum og den kom sjølvsagt i NM. Fekk skifta slange og begynte å trø igjen, men då var sjølvsagt alle konkurrenta langt framfor og alt av piff var gått ut av meg!
Tenkte likevel at eg skulle klare å fullføre for hater å ikke komme i mål. Men etter å sykla ei stund til så punga eg jaggu ein gang til! pfffffffffff! Så då blei det DNF (do not finish)
Då hadde eg ikkje fleire slanger så då var det bare å kasta inn hankledet og haike inn til start.
Kjipt, men slikt skjer i terrengsykling og eg har tross alt vært heldig å unngått problem før i år. Måtte jo skje før og seinare at eg fekk problemer også:P

Gratulere Lars Ragnar Manengen som forsvarte Norgesmesterskap trøya!

2 Comments:

  1. Shit happens.. kjem fleire sjanser.

  2. Ja heldigvis:) Grenserittet til helga igjen;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3