Birkebeinerrittet 2011

Birken var et av hovedmåla mine for 2011. Lysten på revansjere fjorårets ritt da eg måtte bryta ned frå Sjusjøen pga at eg holdt på å fryse i hjel. Og mista då ei sannsynligvis topp 15plassering.
Målet var derfor topp 15 også i år.
Dei siste vekene har eg trent bra og fornuftig, men igrunn bare følt at beina vart dårligare og dårligare!
Håpa dette bare ein følelse eg hadde og at det ville løsne når eg fekk startnummer på sykkelen.
Men desverre så stemte følelsen. Beina var rett og slett skikkelig dårlige! Hang med teten nesten til Skramstad, men ca 1km før toppen var det slutt! Vart pinn stiv og futten vart heilt borte!! Utrulig skuffa innsåg eg at toget var kjørt allerede før Skramstad! Skuffa, sur og lei hang eg meg til slutt på ei gruppe som tok meg at. Følte dette måtte vera “bussen” som ein kalle da i sykkelverden. Det vil sei siste gruppa med ryttera som bare prøver å komma seg til mål…
Men var ikke fullt so gale.
I denne gruppa satt eg greit med til tross for dritt bein og kom meg i mål på ein 51plass!håplaust i forholdt til målet mitt. Så vi kan trygt sei at det var ein møkka dag i orets rette betydning sida det var noke klinete på grusveiane….:p

Med denne uventa formsvikten som eg no har hatt siste tida er eg usikker på om eg kjem til å kjøre fleire ritt denne sesongen. Hadde tenkt å kjøra Skarverittet som er om 2veker

, men det er eg veldig i tvil om blir aktuelt no uten at eg plutselig får futten i beina tilbake….

2 Comments:

 1. Vidar da!… Blir en fin gjennomkjøring uansett!

  Mvh
  Kevin Eikrehagen
  Pressesjef, Skarverittet

  • Blir nok ikkje Skarven på meg desverre! Har ikkje sykla siden birken…
   Men broderen stiller opp i stede;)
   Lykke til med arrangementet:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Widget 3