Oppdatering!

Må fyrst bare beklage at eg ikkje har oppdatert på så ekstremt lang tid!
Grunnen til det er vel rett og slett så enkel at sykkelen blei lagt litt til sides etter birken for å prøve å finne motivasjonen til å kunne fortsette ein sesong til. Eg trengte den pausen, for no er eg klar til å gje jernet igjen!
Begynte egentlig treninga igjen 1 oktober, men det varte bare ei lita veke før eg vart sjuk. Men no er eg på alvor i gong då eg blei rekord raskt frisk etter forkjølelse. Aldri blitt frisk etter bare 1 veke før!

Men over til å oppdatera ka som egentlig skjer og kjem til å skje!
Som så vidt nevnt så er treninga i gong att! Det er no i hovedsak sykling ute på cyclecross sykkel, litt jogging og styrke trening på beina i form av styrketråkk. Kjem til å kjøre litt styrke i form av knebøy osv i vinter for å prøve effekten av det også. Då eg fortsatt jobber minst 100% blir det harde økter i veka, samt restitusjons økter. I helgene prøver eg å legge opp til langturer. Denne helga vart det i går 3timer og i dag 3:45. Fint vær, men skikkelig gjørmete grusveier!

Då det gjelder neste år så er det meste på plass for ei god stund sida. Blir som i år kjørende for Team Fuji Norge også til neste år:)
Team Fuji Norge kommer til å øke satsinga og målsetninger betraktelig kommande år! Og det er på plass ei rekke nye ryttera som kjem til å forsterke stallen betraktelig. Slik det ser ut no kjem laget til å bestå av 8ryttera deriblant ei kvinne. Av desse 8 vil 5 vera nye i forhold til i år. Målsettninga for laget kjem til å vera å hevda seg heilt i toppen i Norgescupen i maraton og lignande ritt! Og med dei nye rytterane burde detta vera fullt muligt. Navn er enda ikke offentlig gjort så det kjem eg tilbake med seinare.

Då veit dåke hvertfall litt om kva som skjer per i dag og neste år.
Så no må eg bare fortsetta slik eg har starta treninga no så kjem det til å bli artig til sommaren:)

2 Comments:

  1. Hvor er dagens OutFit?

  2. hehehehe! glemte å ta bilde:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3