Pressemelding fra Toyota Fuji Team 2012!

Team fuji skifter navn til Toyota Fuji team.
Laget består av mange nye ryttere og laget har høge mål for sesongen.
Klikk på linkane nedanfor for så sjå pressemelding og korleis draktene våre blir i 2012 :)

Pressemelding_18jan2012Teamdrakt_2012

Ellers har det jo vært forferdelig lite blogg skriving med meg den siste tida! Dette skyldast ikkje at eg har vore sjuk (familien heima i Omvikdalen meiner nemlig at ein kan sjå på blogg aktiviteten min korleis forma er. Jo større aktivitet jo bedre form…), men rett og slett at eg har måtta prioritera andre ting. Blant anna å trena!;)

Har skjedd mykje den siste tida då Eg og jentene mine har flytta inn i vårt eget hus i Hunndalen like utenfor Gjøvik.
Åååå du verden kor mykje arbeid det er å flytta…Ein veit virkelig ikkje kor mykje ting, tang og skrot ein har før ein begynner å flytta på da! Makan blei jo aldri tomt i gamle huset vi budde i. Men no er vi omsider ferdig flytta og stortsett ferdig utpakka også:) trives stort i eget hus og i dag blei vår fyste invistering kjørt i gang, varmepumpa:)

Men over til det som skal skrivast om på denne bloggen. Nemlig trening!
Litt amputert trening blei det sjølvsagt i den verste flytte stria, men trener javnt greit heile tida. Ikkje store mengder, men prøver å gjere dei rette tinga på dei øktene eg har.
I forhold til i fjor så ligger eg svært bra ann! Fjoråret var eg sjuk fra 1desember og langt ut i januar. I år har eg derimot haldt meg frisk som ein fisk i heile haust bortsett fra ei lita veke rett før treningsamlinga på Gran Canaria i midten av November. Dette er fyste vinter/haust eg kan hugse å vært så lite sjuk! POSITIVT:) :)

Laget skal ha nokre smalingar framover. Har allerede hatt fyste samling på Hafjell. Og vi skal ha ei ny ei siste helga i januar. Laange rolige ski tura er tema på dei;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3