Malaga samlinga snart over for min del

Som tidligare nevnt skal eg og Pål Flattum bare vera her i veke. Dei andre litt forskjellig, men lengre enn oss.
Så når ein ikkje har så lang samling må ein nytta på dei dagane som er til rådgihet! Det har eg gjort og fått bra med timer og mil i boka!
Dette til tross for at eg våkna med skikkelig grautete hals og hoste på onsdagen. Heldigvis ikkje verre enn at da har latt seg gjera å trena uten for mykje plager. Og med vidunder medisin som ein i Norge kun får på resept dersom ein nesten har hatt seg ein omgang med doktoren får ein her på apoteket uten problem.
Så utrulig nok har eg etter to tura på nærmare 11 tima til sammen faktisk blitt friskare i staden for skikkelig forkjølt!:)
Å i dag føltes eg ganske frisk igjen, bare litt hoste. Men da skal seiast eg eg er spent på korleis eg er i morgo etter dagens tur!

Turen gjekk til Ronda, ein by som Lard Granberg har anslått å vera ein av Spanias finaste bya.
Turen skulle vera på kring 180km og maks 7tima.
Og som alltid så blir da lenger enn planlagt. 205km og 7t 40min effektiv sykkeltid! ^^
Med pjuskete helsa dei siste dagane kor kroppen av brukt mest krefte på å få meg frisk i staden for restitusjon på beina så skal eg ikkje legga skjul på at turen blei vel alng for min del i dag.
Men med antakeligvis verdens beste kakao i Ronda så er det allerede gløymt at siste timen på setet var tung og sår i ræva! :P

Blir siste turen på sykkelen i morgo og avreise på søndag. Med morgen dagens planlagte 5timers tur er eg oppe i totalt ca 37timer effektiv sykkeltid i løpet av samlinga! MAKS utnyttelse av dei dagane eg har hatt til rådighet :)

I perfekte forhold under heile oppholdet med storsett sol frå skyfri himmel, fine veier og kjekke team kamerata så går jo dagane fort unna:)

Skal seiast at eg no gleder meg til rolig veke når eg kjem heim igjen!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3