Danmark!

Deler av Toyota Fuji Team er fortida på samling i Danmark. Vi bur på et velkjent sykkelsted som heite Slettestrand.
Reine sykkelparadiset for dei som liker å tråkke rundt på anna underlag en parkett (asfalt).

Det er ekstreme mengder med stier og små veier i området her. Stiane er av ein litt anna type en vi er vandt med i Norge. Her er det stortsett flytstiar beståande av underlag av jord, sand og noen røtter her og der. Heilt herlig å sykle på!

Vi kom ned her på lørdagsettermiddag slik at vi fekk ei økt på kvelden. Med slike stiar og nye syklar så blei det stortsett ei gampe økt kor vi javnt over sykla litt for hardt! Til tross for ritt dagen etterpå.
Dag 2 var det altså tid for årets fyste sykkelritt. Og av alle ting var det et rundbane ritt. Noke eg aldri har prøvd før.
Løypa var for meg det eg vil påstå som ganske så teknisk! Aldri pause, bratte oppover og nedover bakker. Faktisk så bratte at eg ikkje klarte å kjøre ned eine bakken…Nederlag sida stortsett alle andre ryttera kom seg ned der! Seier vel litt om at dei tekniske ferdighetane mine passer seg bedre på maraton sykling;)

Rittet gjekk som forventa. Maks syra fra start da gutta gir flatt jern fra første tråkk. Syra var der resten av rittet, men eg fant et tempo som eg klarte å holde javnt stortsett heile rittet.
Årets første ritt enda då til slutt med ein 23plass med tida 1t 55min, laaaaaangt bak vinnaren! Men eg fekk fullføra og ei ekstremt god treningsøkt. 1t både i sone 4 og 3!^^

Rolig tur i går og i dag. Dagens tur blei på nesten 4tima med mykje sti:) Digg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3