Diverse!

Onsdag var det ei ny økt i skogane på Vind! Knall morro og knall hardt i den dagen også! :D

Torsdag hadde skulen ein tur til bygg reis deg messa på Lillestrøm. Mykje inntresant og sjå der. Men det kjekkaste var at Litex som sikkert dei fleste har hørt om som hadde ein sykkelkonkurranse!
Den gjekk ut på å sykla 1km forstast mulig! Sykkelen stod på balanse rulle bare at framhjulet var festa på ei stativ. Altså null motstand kun gira. Da var det jo bare å mate max på og holde frekvensen så høg som mulig. Trødde inn til klar leder tid. 40sek på 1km…tilsvarer 100km/t i snitt :D hehe men som sagt null motstand! Dagspremien den dagen var ei signert Team columbia

Idag reiste eg heim til Omvikdalen. Har haust ferie kommande veke:) den skal brukast på å tena litt peng å på å trena litt fram mot cupavsluttninga neste helg:) Rakk å få til ei bra økt på rulla i kveld. Er jo så fuktigt her på vestlandet at eg gidd ikkje ut å trø :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3