Jessheim tomorrow!

Skal prøva å karra meg over Haukelifjell i morgo tidlig på da så må seiast å vera feil sko på bilen! Er skeptisk til detta, men må komma meg aust igjen så får bare ta sjansen! Ta tida til hjelp så går det nok bra tenker eg, eller håper eg hvertfall:)

Det er altså cupacsluttninga som skal vera i helga. Temporitt i morgo og fellesstart på lørdag.
Heile norgeseliten stiller til start med boasson, gabba, joker, sparebanken osv…blir ei fin avsluttning på sesongen tenker eg så lenge eg ikkje frys i hjel! Pleier ikkje å ver varmt på cupavsluttninga :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3