Cup avsluttninga

Cup avsluttninga på Jessheim 2009 vart vel ikkje akkuratt noke suksess! Forfedelige bein både på tempoen og fellesstarten førte til dårlige resultat! Men er ikkje deppa over at det gjekk så på trynet i helga for no kjennes da bare utrulig godt ut at sesongen er over for i år! :D

No kjem det til å bli ein veldig rolig periode med litt alternativ trening. Men planlegginga for neste sesong er alt så vidt i gang og i starten av november tenker eg at eg er i gang igjen for fullt med vintertreninga ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3