JH-rittet

Bestemte meg i går kveld for å kjøra ritt i dag også. Igrunn kun fordi det var meldt fint vær! Må nytte på dei få dagane i året at da er sol og sykkelritt samtidig….;)

Så  da når JH-rittet som er på Elverum kun ein drøy time frå Gjøvik gjekk så var det bare å pakke beggen å ta ut i dag også.

Aldri kjørt rittet før, men visste den var stortsett flat med ein liten bakke midtveis.
Etter den enorme kraft anstrengelsen i går var eg rimelig spent på reaksjonen til bena mine. Men steike dei var jo heilt konge! Merka ikkje ein dritt etter i går. Faktisk bedre!!:)

Kjørte offansivt heile veien og prøvde å skape brudd. Men etter mange forsøk og litt solokjøring gav eg opp og tenkte å klemme til mot mål. Hadde høyrt da sku vera liten bakke til mål.
Visste vi nærma oss mål og eg satt langt framme i vente på sjå tegn til at vi nærma oss. Var litt støting og stress i feltet som da ellers hadde vore under heile rittet. Men denne gangen viste deg seg at det var pga målgang.
Ned ein bakke og 150 opp at å der var plutselig mål!! Makan! Hadde ikkje oppservert målseglet før eg omtrent passerte da…

Irriterande å ikkje veta kor mål var når bein og kropp fungerte så bra. Men men! Viktigaste i dag var å få ei god treningsøkt og ha det morro på sykkelen i fint vær:)
Å det hadde eg:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3