Montebellorittet 2012

Da var Norges cup ritt nr 2 unnagjort!

Hadde vel muligens tidenes dårligaste oppladning til rittet.Med sår og tett hals var eg i tvil om eg skulle starte i det heile tatt. Attpå til fikk junior spysjuka så ett par tima søvn natt til ritt dagen var alt ho spanderte på meg:P

Men stilte til start med innstillinga: Det får gå som det går, og har eg flaks så funke da! :)

Rittet åpna med ein laaaaang stigning på ca 10km på grusvvei. Her gjekk det i overkant fort for min del og teten måtte eg sleppe ganske tidlig. Klarte å klore meg fast i pulje 2.
Då vi kom til toppen og det flata ut var eg litt kynisk og satt meg bak i pulja for å spare krefter/få liv i beina igjen etter bakken.
Dette funka bra og etter å kjørt ein drøy time begynte beina og kroppen virkelig å spele på lag.
Følte meg faktisk utrulig bra derifrå og heilt til mål!

Eg og Stefan Repshus kjørte i frå gruppa og jobba bra sammen. Vi plukka rytter for rytter og fekk beskjed om at vi var ca topp 10 då vi nærma oss mål. Vi tok igjen nokre team kamerata av Stefan. Han brukte naturlig nok dette som unnskyldning for ikkje å dra mot slutten. Så eg satt å taua store deler av siste del av rittet. Klarte nesten å kjøre frå han opp nokre bakka, men han er ein seiging så han kom tilbake. Og når eg tenker på spurten no i ettertid så var det jo håplaust taktisk av meg. Tapte altså den etter enkelt å greit kjørt opptrekk for Stefan:P
Kjipt då det blei 11plass i staden for 10 på meg. Altså samme plassering som på Helgøya.
Prestasjonen var nok likevel bedre her på Montebello då absolutt alle dei beste var med og over 100påmeldte i elite klassen!
Og bare 1min og 5sek opp til 7plass!

Godt fornøgd på ein dag med mykje usikkerhet før start! Og ikkje minst utvilkinga i løpet. At beina blei bedre i staden for heilt håplause slik som på Helgøya;)

frå Montebelloarrangementene's photostream

2 Comments:

  1. Bra gjennomført! Fint å se at du kunne smile etter å ha blitt slått på målstreken :)

  2. Takk for det:)
    Alltid et smil på lager når forhold og løype er så bra som det var her!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3