Einarittet 2012

Denne helga var planen å kjøra Terrengsykkelrittet i Oslo i går og Einarittet i dag dersom beina føltes greie ut.
Men planane måtte leggast om da eg også denne veka har slitt med helsa!!

Valgte å stå over Terrengsykkelrittet og bestemte meg i går kveld for å stille i dagens Einaritt.
Har slitt med mykje forskjellig (magasjau, kvalme, forkjølt/allergi alt på ein gang) så målet var å få ei god gjennomkjøring for å få kroppen i gang igjen!
Som ellers i Norge om dagen er været her i området heilt fortreffelig. Varmt og stortsett tørre stia og veier innbydde til raske tider under årets utgave av rittet.
Med Geir Lien på start som tydeligvis er på vei å finne god formen igjen så bar det av gårde i eit dundrande tempo! Han satt og dunka avgårde med oss andre hengande etter.
Slik var vel egentlig første halvdel av rittet. Då bar det inn på eit langt stiparti, ikkje veldig teknisk, men med mange høgde meter.
Feltet sprakk her kraftig opp og eg blei sittande eit lite steinkast bak 5mann i tet.
Etter ei lengre utforkjøring med heroisk innsats tok eg dei igjen. Men då bar det desverre rett inn i eit nytt stiparti.

Effekten av hardkjøret for å ta dei igjen resulterte i at eg stivna fullstendig. Dei suste avgårde og eg begynte å sjå meg bakover.
Og mot slutten kom det ei gruppe med mange lokale ryttera som tok meg igjen (blant anna Tokerud, Fuglerud, Flattum).
Det blei spurt om 6plassen for oss i denne gruppa. Pål Flattum som også er på Toyota Fuji team viste at formen er på vei og tok den.

Sjølv vart eg nr 7 totalt. Drøye 2min bak Øyvind Bjerkset fra Asker som vant forran Carl Fredrik Hagen. Bjerkset satt ny løyperekord!

Kan absolutt ikkje klage med kjøringa i dag etter som 2 veker på rad no har vore med svært lite trening, og mykje rusk i maskineriet.
Håper eg har fått ut alt dritet no og kan til å trene slik eg ønsker igjen.

Planen neste helg blir å ta turen til vestlandet for å kjøra Hårfagerrittet i Haugesund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3