Birken 2012 – Frå sidelinja!

Vel blåst til ALLE som kom seg frå Rena til Lillehammer i går! Gratulera! :)

For første gong på 4 år så var været temmelig bra, litt lave temperatura, men over all forventning i forhold til meldinger.

Sjølv så måtte eg sjå rittet frå sidelinja og fekk så i oppgave å lange flasker på Storåsen. Ein merkelig følelse å stå ved sida av veien når tusenvis av folk tråkker forbi.
Og må sei eg beundrar mange av dei som faktisk klarer å tråkke dei 94km som rittet består av. For dei raskaste er ikke utfordringa å klare å fullføre, men best mulig tid og plassering.
Men for mange mange andre er utfordringa ganske enorm bare det å klare å fullføra. Dette fekk eg virkelig sjå i går då eg var 3-4timer på Storåasen.

Alle dei forskjellige kroppsfasongane, det ymse utstyret og dei manglande timane med trening. Men likevel tråkker dei i vei og beundrings messig nesten med et smil rundt munnen på samtlige. Dette til tross for kramper, såre rumper osv! Beundringsverdi! Og gratulera til alle som kom seg i mål! :)

Vil og gratulera Lars Ragnar Manengen med ein enorm prestasjon i går, og vel fortjent! Står stor respekt av det han gjorde i går! Solo store deler av rittet før så å bli henta mot slutten, men likevel knuse dei andre på dei siste metrane! IMPONERT!

Ikkje mindre imponert av kompis Martin Olsen som var første mann bak Manengen! Grise bra kjørt, og dette viser bare at alt da andre du har prestert i år ikke er tilfeldig! Gleder meg til å følga deg vidare og spent på kem du sykler for til neste år….!?!? :)

 

Eg håper på comeback på Skarverittet etter at august har vært uten ritt og omtrent uten trening. Rimelig stor nedtur,men ingenting å gjera med:(
Virker som forkjølelsen begynner å sleppe taket no. Så håper på å trene denne veka. blir kun rolige økter så får vi sjå om eg kan få kjørt noke hardt veka etter det igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3