Noken hater det, men for meg null stress!:)

Trening på rulla eller spinning sykkel er for mange syklista bosktaveligtalt drit kjedelig! Og egentlig så er det jo sjølvsagt det. Sitte å tråkke som bestatt, men ikkje å komme av flekken! Kan vel egentlig kallast idioti når ein tenker slik på det…men men;)

Men for min del er rulle/spinning ein veldig stor del av treninga. Særlig no på hausten som det ikkje er føre forhold til hverken da eina eller andra!
Og det å sitte et par tima innendørs gjer meg overhode ingenting! Finnes jo mange fordela i ein travel kvardag med å benytte denne forma for trening.

1. Sparer tid i form av å bare ta på seg ein Shorts og ei trøye
2. Slepper å vaske sykkel
3. Mindre sjanse for å bli sjuk da ein unngår å bli kald
4.  kom ikkje på meir enn dette akkurat no..:P

MEN det er ein viktig ting som gjer at denne treningsforma ikkje gjer meg noke! For uten XBOX og Fifa så er det heilt håplaust! Folk flest ser på tv eller hører på musikk mens dei sitt å trør. Mens her i huset så spille eg altså Fifa!
Heilt genialt! Tida flyr!! I staden for å bare sitte å sjå på noke eller hørre på noke så konsentrerer eg meg om spillinga slik at fokuset forsvinn på at eg egentlig sykkle…Funker som bare rakkeren!:)
Slik har eg gjort i 3 eller 4 år no…Skulle likt å visst kor mange Fifa kamper eg egentlig har spelt^^! Da er mange!

Kun under sjølve intervallane så ser eg på tv og hører på musikk;)

God trening folkens!:)

2 Comments:

  1. hvor mange timer i uka trener du nå på høsten og utover vinter?

  2. Hei
    Det varierer selvsagt en del etter hvilket fokus treningen er på.
    Så er i grunn alt fra ca 10-20t i uka.
    Denne uken ble et 18timer:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3