Bon gas!

Er skikkelig i gang med vintertreninga no med ekstremt god motivasjon!:D Å den blei heller ikkje dårligare i går da eg fekk veta at eg var komen inn på elite gruppa til Lillehammer CK. Kem alle dei andre på alget er veit eg ikkje enda, men dette skriv eg nok meir om seinare. Ser uansett utrulig fram til kommande sesong!

Idag hadde eg og brødrene Eikeset ein god jogge tur før eg tok ein tur på den berømta rulla mi etter på! ;)

Her er eit par bilder frå ein tur tidligare i haust:)

Skumsjøen

Pust i bakkjen

Opptimale "tanning" forhold ved skumsjøen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3