Update!

Hoho er vel rett å sei no i “julestria”!
Tida flyr og vi er jo langt inn i desember allerede. Med andre ord bare snart 4-5måneder til sesongen er for fullt i gang igjen…;)

Vinter er jo derfor ekstremt viktig å bruke fornuftig. Det vil sei å trene som hakka møkk!
Eg prøver å trene meir, smartare og bedre enn tidligare.
Føler eg klarer å trene bedre og smartare, men sliter vel litt med å få dei ekstra timane som eg svært ønskelig skulle fått inn i treningsbanken! Vertfall no dei siste vekene då det har vore ekstremt mykje som skjer på heima og jobb fronten.
Håper og trur det skal roe seg litt etter nytt år. :)

Med smartare trening så meiner eg at dei timane som er til rådighet absolutt blir brukt på den type trening som gjer best effekt ——> Kvalitetsøkter.
Bedre trening er den endringa eg har gjort i forbindelse med strykretreninga som nevnt i et tidligare innlegg. Prøver også å legge opp til litt meir bolker/perioder i treninga enn tidligare.

 

I helga hadde Toyota Fuji Team 2013 oppstartsamling der fokus var teambuilding med diverse konkurranser og treningsøkter.
Ei svært vellykka samling der vi fekk info om året som kjem og et møte med ein ny sponsor for året. A+Osteopati. Som det ligg i navnet er dette ein osteopati klinikk i Oslo. Dei skal være med oss på diverse samlinger og ritt, samt hjelpe oss når vi har plager, treng massasje eller lignande! Et positivt og interessant samarbeid for begge partar!:)
Birksport er sjølvsagt med vidare som vår utstyrleverandør av sykler, klær og deler. www.birksport.no
Som det ligg i navnet er også Toyota Norge med vidare som hovedsponsor!:)

Ein del av samlinga var ei styrkeøkt med basis trening. Her fant eg vel enkelt og greit ut at basisstyrken enkelt og greit er for dårlig! Ein del gode øvelser blei vist fram av Team Sjef Ove Solli som eg framover definitivt skal trene på. Basis styrke har vel dessverre vore nedprioritert hos meg i mange år. Håper å hente litt på å bli sterke i overkropp også:)

Styrketreninga legger eg ned på 360grader treningssenter på Gjøvik. Et utrulig bra og nytt senter som har absolutt alt ein treng og litt til!
Har også begynt å ha litt spinningtimar der. Hadde min andre time i dag der vi kjørte ei sykkel spesifikk økt på 75min beståande av 6-8-10-12-10min på terskel.
Hardt og godt!:)

 

Slekten i Frognerparken. Ein del av operasjon Oslo konkurransen.

Slekten i Frognerparken. Ein del av operasjon Oslo konkurransen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3