“Langtur” :p

20130216-220713.jpg

20130216-220738.jpg

Resten av Toyota Fuji Team er på Malaga og banker mil, mens eg kjører langturane rundt og rundt i stova på Gjøvik.
I kveld vart det ca 10min på sykkel og rundt 70m i banken! Ikkje dårlig det for meg å vera…;)

Men frå spøk til alvor så blei det til slutt at eg måtte stå over Malaga samlinga til teamet. Dette pga langvarig sjukdom som framleis ikkje hadde slept taket då flyet letta frå Gardermoen.
Tung og kjip avgjerelse, men den mest fornuftige.

Men har faktisk etter ca 1måned uten trening fått trent nokre økter denne veka då helsa gradvis har bedra seg. Litt tett igjen i dag, men håper at ein rolig dag igjen i dag er med på å gjer at det ikkje blir ein ny runde…
Men ikkje lett når lille tuppa stortsett er sylta forkjølet 24/7 + fruen som heller ikkje er i storform! Elske Norsk vinter og forkjølelsa…….!! NOT!

Bilda over ser du årets racer sykkel som eg nettopp har stilt inn. Må sei eg glede meg til å tråkke litt lengre enn bare rundt i stova med den.. Med vekt på rett over 6kg og topp utstyr trur eg denne er heilt kanon!!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3