Team Atea Pro Aktiv

I helga var eg på Gardermoen på “take of” samling med Atea Pro aktiv!
What?! Nytt team tenker du vel!?
Både ja og nei er svaret. Har på ingen måte lagt opp MTB syklinga eller gått ut av Toyota Fuji Team, detta er noke attåt.
Et landeveislag som er satt opp med et mål for auga:
REKORD PÅ STYRKEPRØVEN TRONDHEIM – OSLO!

Om det har klikka for meg sidan eg har valgt å bli med på detta så kan vel svaret vera delvis ja. Ganske stor risk å ta med tanke på korleis kroppen vil reagera på ein slik utmattelse med tanke på resten av MTB sesongen som tross alt er hovedsatsinga.
Har alltid sagt at da rittet er uaktuelt for meg fordi 540km er jo tross alt håplaust langt å sykla!
Men då Jan Olav Beitmyren lufta ideen for meg og ønska svært gjerna å ha meg med lot eg meg overtala.
Laget er bygd opp rundt mange sterke “slitera” med blanding av ryttera frå heile landet. Mange har kjørt styrkeprøven tidligare, noken har rekorden som står i dag. Og det er ein del av folka eg kjørte med på Lillehammer-Oslo for nokre år sida + vår då sterkaste motstandera frå HTC laget. STERK gjeng med mykje watt i beina!

Laget er kun utarbeida for å eksistera fram til og med Trondheim – Oslo.
Fram til det så har vi 5 ritt som vi kjører sammen, pluss samlinga som var i helga.
Ritta som skal kjørast er:
Enebakk rundt, Nordmarka rundt, landegrensa, Bergen – Voss, Mjøsa rundt.
Resultata på dei ritta er i utgangspunktet ubetydelig. Her er det trening på å få laget til å fungera best mulig sammen. Men skal ikkje legga skjul på at eg aldri stiller til start uten forventninga og håp om å likavel prestera.
Eg kjem nok bare til å kjøra Enebakk rundt, Bergen – Voss og muligens Mjøsa rundt.

Sponsor for laget ligger jo i navnet: Atea. Et it selskap som har ein visjon om å få flest mulig av sine ansatte ut på sykkelen, og meinte derfor at dette prosjektet passa bra inn i deiras interne satsing:)
Utenom sponsormidlene så har alle rytterane (drøye 30mann) gått inn med ein egenandel som skal gå til et godt formål. Akkurat kva det er vel ikkje heilt spikra enda.

Gleder meg til alt dette da det blir noke litt utenom det vanlige og om eg først skulle gjera noke slikt så er da jo kult at virkelig blir gjort på et lag med ekstreme ambisjona:)

For øvrig så er Enebakk rundt i morgo!:)

BildeBilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3