23timer så braker det løs! Styrkeprøven!

Ja som overskrifta seier så braker Styrkeprøven Trondheim – Oslo i gang kl 6:35 i morgo tidlig.

Er sammen med Atea gjengen på plass i Trondheim og merka når eg våkna i dag at no er kroppen begynt å bli skikkelig nervøs! Do tur nr ein er unna gjort for å sei det slik….
Eg har aldri sykla i nærheten av 54mil tidligare og hadde heller ingen plana om å noken gong gjera da! Men blei “lurt” med av dette opplegget til Team Atea pro aktiv. Til nå så har det vært overraskande moro! Rett og slett kjempe stas! Litt usikker på om er like positiv son litt ut på ettermiddagen i morgo når rompa er sår og beina møre…men men;)

Laget har heile tida hatt ambisjoner om å kunne slette rekorden fra 2009 på 12t og 51min. Dette hadde vore veldig realistisk under litt meir gunstige forhold en det som no er meldt!
yr.no er ikke veldig oppløftande…Meldt om flom fare når vi starter og mykje nedbør første 6timer…Vi håper Storm.no treffer bedre då dei nesten ikkje har regn nå. Problem nr 2 vind retningen  kjem jamt over frå sør = MOT VIND! med vind i fleisen blir det meir eller mindre umulig.
Men kem veit, laget består jo av ein gjeng med maskiner…..;)

Følg oss underveis på facebook og gruppa Team Atea: https://www.facebook.com/groups/463396657062004/
Her vil det bli live oppdateringa heile veien..

Sjå og resultatservice: http://live.ultimate.dk/desktop/front/?eventid=1661

Ønsker meg sjølv lykke til og håper eg overleve galskapen! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3