Den store Styrkeprøven Trondheim – Oslo

Team Atea Pro aktiv har sida laget blei stifta hatt Trondheim – Oslo som hovedmål, der rekord har vært håpet!
På ein strekning på 540km er det mange faktora som avgjer om rekord er mulig. Særlig været! Og dette var dessverre ikkje med oss i det heile tatt!
Vi starta i regn kl 06:35 i forholdvis grei temperatur. Beina kjentes bra ut etter 14 forholdsvis rolige daga for å samla overskudd!
Etter ikkje så lange stunda så blei forholda faktisk ganske bra da regnet gav seg.
Men gleden var kortvarig ved Oppdal så bøtta det ned igjen…..
Flashbacket til Bergen-Voss kom. Kroppstemperaturen begynte å synke til tross for at eg i utgangspunktet var veldig godt påkledd! I tillegg begynte eg å bli ufattelig pisse trengt. Dette å pisse i buksa var like vanskelig som frykta. Sperra i hovudet gjorde at eg ikkje fekk det til…

Så då vi kom til Jerkin som er vel toppen på Dovrefjell så slutta beina bare meir og meir å virka. Krafta bare forsvann, akkurat slik som ein blir på fingrane når ein vert kald!
Måtte bare innsjå at dette ikkje gjekk lenger. Med tungt hjerta måtte eg sjå ryggen til resten av laget forsvinna i stor fart over fjellet!
Bittert, bittert og enda meir bittert!
Men når det er slike faktora som avgjer så er det ikkje så mykje å få gjort!

Nok syting! No skryting!
For steike eg er imponert over dei 13 som haldt heilt inn til Oslo på tida 13timer og 49min. Langt bak rekord, men det skyldes jo langt fra gode forhold! STERKT!
Gratulera!:))
Dette var 17min og 34sek før Rye Expressen som holdt bedre unna en forventa.
Gratulera til alle oss andre på laget også som bidrog så lenge vi klarte, om det var 9mil eller 45mil! Alle gjor det dei kunne og som ein del av laget er seieren også litt vår!:)
Takk til et fantastik service team som har gjort ein utrulig jobb på alle ritt, og i går var sjølvsagt ikkje noke unntak!
Takk til Atea som gjorde dette laget til ein realitet!:)

Resultat: http://live.ultimate.dk/desktop/front/?eventid=1661


Målgang! Team Atea pro aktiv

2 Comments:

 1. Hei, og gratulerer med seier i Styrkeprøven, og alle de andre rittene dere har deltatt i. Allerede i Enebakk rundt satte dere standarden, og resten av rittene dere har kjørt har vært sykt bra!!!

  Det har vært artig å følge deg, du skriver bra, og du er superflink til å fortelle på en sånn måte at vi som leser får en opplevelse av hvordan det er å være rytter på et sånt høyt nivå som du er. Fortsett å kjøre hardt. Så lover jeg å fortsette med å følge med på bloggen din.
  God sommer hilsen -arne

 2. Hei Arve
  Takk for hyggelig tilbakemelding!:)

  Har vært moro kjøre desse ritta sammen med Atea gjengen også! Knall gjeng kor alle virkelig har gitt alt i alle ritt! Vi håper og lever i trua på at det kanskje kan bli noe neste år også!?:)

  Følg med videre! kommer stadig oppdateringer her!:)
  God sommer!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Widget 3