God Jul!:)

Hei og hå! Sorry for dårlig med update på bloggen den siste tida, eller rettare sagt månadane!
Så virkelig på tide med info om Mehl’s tilstand igjen!

Som alltid blei det ein rolig periode i oktober. Planen var å begynne for fullt med oppkjøring mot ny sesong 1 nov. Ja riktig det blir sjølvsagt minst ein sesong til om noken skulle vera i tvil om det! ;) (garantert fleire og).
Begynte forsåvidt med treninga igjen som planlagt 1 nov, men kjørte et anna opplegg en vanlig på denne tida. Rett og slett pga tidsklemma så blei det lite timer, men ein del kvalitet i stede.
Grunnen til (enda) mindre tid til overs enn ellers skyldast oppussing av kjøkkenet som bare MÅTTE gjerast…Pluss ein del ekstra ting i forbindelse med jobben har ført til litt amputert trening. Så er vel noke bak det planlagte skjemaet.

Men kjøkkenet blei fint da i det minste og plenty med “good will” hos kjerringa er opparbeida. Fint å ha videre utover vinteren:)

Kvalitets treninga i november bestod av styrke i form av maks styrke og terskel på rulle. Dog et par skjær i sjøen i planene der og. Først fekk ryggen ein smell etter for mykje vekter på knebøyen..Sterk i beina, men for svak i overkroppen…Gjekk da over til meir et bens øvelser for å kunne spare ryggen når den var blitt bra igjen. funka bra det også!:)
Men nytt problem…Et beins “beinpress”. Tok i såpass at et ribbebein knakk på venstre sida^^…au au. Stopp med styrke på et par veke igjen.
Når dette endelig var bra at blei eg forkjølt…Og når det var bra at, jo då klarte eg jammen å knekke ribbein på høgre sida i samme øvelse! Ur komisk, men fakta! Så ikkje meir et beins beinpress på meg!;)

Kjørte i samme periode en god del meir terskel økter enn normalt for denne årstida å vera. Dette for å bøte på manglende antall timer. Så kappasiteten er ikke så aller verst trur eg da, sjølv om timane i banken mangler.

Heldigvis går eg no ein veldig mykje bedre periode i møte tidsmessig så sant alle skjær i sjøen klarer å unngås.
Jule ferie no med fri i 12 dager. Satser på å få lagt ned noke lengre turer i denne perioden.
I morgen blir det tur til Skarnes på ca 5t på Fuji altamira CX med pigg dekk. Genial sykkel som passer til de fleste forhold!:)
Jula skal feires der sammen med svigers;)

Når juleferien er over blir det jobb i ei drøy veke før varmere strøk venter…..!:)
Tenerife sammen med fruen, og et vennepar. Uten unge. Blir alle tiders. Da blir det sykling på meg og Even Antonsen, mens dame slikker sol. Vinn Vinn!;)
Ei veke skal tilbringes der, med timer på setet som fokus. Bare håper værgudene er med oss!

Etter dette venter ein ny situasjon arbeidsmessig. Arbeidsgivaren min Hunton Fiber AS har gitt meg en unik mulighet. Dei går inn som sponsor i Toyota Fuji team som fører til at eg fra og med veke 4 skal jobbe 80% stilling i 2014!:)
7,5t mindre tid på jobb i veka blir ein vanvittig forskjell! Eg gleder meg stort.
Blir selvsagt ikke 7,5t mer trening kvar veke, men det blir meir og like viktig meir tid til å samle overskudd som er mangel vare i dag!
Meir info om Hunton Fiber AS kommer utpå nyåret i eget innlegg!:)

Med dette ønsker eg alle følgere og alle andre ei riktig god (h)jul og godt nytt år!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3