Tenerife tur:)

Kom i helga heim fra ein aldri så liten tur til varmere strøk. Nærmere bestemt Los Gigantes på Tenerife, den største av dei Kanariske øyene.
Var der fra lørdag til lørdag, altså ei veke. Opphaldet var av “type to fluer i ein smekk samling”!
Å det er?
Tur med fruen i eine kofferten og sykkelen i den andre. Så med andre ord alt ein trenge!;) Junior plasserte vi hos svigers!:)
Hadde også med oss eit vennepar slik at eg hadde treningskompis og fruen sole selskap.

013a7633a9c855663766ec53999f23f8e70c1003fd

Treningsmessig var målet å få langturer og ca 30t totalt på 6økter. Hovedsaklig rolig, men 1-2 økter med tersekl drag underveis.
Det starta bra med drøye 5t første dag og ein hard dag i mykje bakker på dag 2.
Men dag tre enda på potta! Magasjau med diare og oppkast. Matforgiftning etter ein dårlig biff kvelden før var et faktum!:(
Heldigvis visste fruen om vidunder medisin som er reseptfritt i land uten håpløst strenge regler….Så fikk stoppa det som kom ut bak ganske kjapt. Resten av dagen gjekk med på å prøva å få i seg ørlite granne mat og drikke. Men uten matlyst så er ikkje det lett. Nærmare 12t i strekk med søvn så våkna eg dag 4 og følte meg heilt fin!:)
Blei da med Even Antonsen med planen om ca 2t for å starte rolig igjen. Men som vanlig lysten er større enn fornuften. Så blei 5t den dagen også siden eg følte meg heilt fin! Langtur dag 5 og kortare økt på fredagen med 2terskel drag på henholdsvis 31min og 19min. Stor formen er definitivt et stykke unna i forhold til i fjor i samme bakke. Då var eg temmelig bra til januar og være, men fikk jo 6veker uten trening etterpå. Så uten sjukdom no framover i 6veke som ikkje blei brukt til anna enn tv titting i fjor så har eg trua på at det blir trøkk i Mehl  2014 også!:)

Dagane etter eg kom heim har blitt brukt til to terskel økter på rulla, og i dag årets første skitur på Øverby under idylisk steming med lett snøvær og sol samtidig! :)

Fokus neste vekene no blir terskel, terskel og terskel. MÅ bare få opp trøkket og har stor tru på at det er god medisin for beina mine. Økter over tersekl tar eg nærmare sesongstart.

Blir forhåpentligvis litt hyppigare updateringer framover no når det skjer litt meir både treningsmessig, utstyr osv… Så følg med:)

Takk til fruen, Even og Guri for ein hyggelig tur!:) Gjentas neste år?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3