Status trening – Hunton fiber AS

Da var jammen februar over også…
Tenker hele tiden at det er leeenge til sesongen starter og at jeg har god tid på å komme i form!
Men dæven hvor tiden flyr!
Januar og februar ble heilt ok treningsmåneder og veldig bra sammenlignet med i fjor som stortsett bare var preget av sykdom.
Hatt en uke off både i januar og februar, men det er lite til meg å være så klager ikke…hehe:)

Har ikke fått trent helt som planlagt pga de sykdoms ukene. Så har blitt mindre hardt en ønsket. Men fått flere lengre og rolige økter på sykkel en jeg noen sinne har hatt i disse månedene. Går overraskende bra å sykle ute både i kulde, sørpe og vind.

Den største forskjellen fra i år til tidligere år er at jeg nå får to økter på dagtid i uken. Dette pga den herlige løsningen med 80% stilling på jobb. Hunton Fiber AS som er arbeidsplassen min har som tidligere nevnt gått inn som sponsor for laget.
Pga dette har jeg fått denne fantastike muligheten til en dag i uken mindre jobbing. Denne har stortsett blitt fordelt slik at to dager i uken blir korte. Da har jeg fått puttet inn langtur to dager midt i uken! Deilig!:)
Er jo nettopp timene i boka som har vært mangelvare de tidligere årene. Håper dette skal være med på å ta meg et hakk videre opp på resultatlistene når vi kommer til de viktigste rittene….!:)

Hunton har i dag en ledende posisjon innen produksjon av trefiberbaserte produkter. Fokus er hele tiden å videreutvikle produkter og løsninger til fremtidens bygg. Mest kjent er vindtett platen, som kjent fra gammelt av “asfalt platen”.

Hunton har utviklet egne løsninger og produkter til byggkonstruksjon samt til tak, gulv, vegg og isolasjon. Dette er Hunton-løsninger som gjør det enkelt å oppnå byggetekniske krav, for eksempel til passivhus.
Produktet jeg selv jobber med som salgsingeniør er Hunton I-bjelken. En bjelke som blir brukt til gulv, vegger og tak i boliger, industribygg, hytter osv!  Her skreddersyr Hunton konstruksjonspakker som kan leveres direkte til byggeplass som monteres raskt enkelt og solid!

Mer info gå inn på hjemmsiden www.hunton.no

Bilde fra en av vinterens halvvåte turer!

Bilde fra en av vinterens halvvåte turer!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3