Fuji SLM 29 1.1 2014 modell!

Fuji har i år kommet med en helt ny ramme på sine 29″ sykler. Ny geometri og en vekt i klassen med alle sine konkurrenter.
Vet ikke den nøyaktige vekten på rammen, bare at den er rundt 300gram lettere enn tidligere…Det gjør seg!

Toppmodellen SLM29 1.1 som jeg og resten av Toyota Fuji Team kjører med i år har jeg så langt brukt på to turer i Spania. Hvor jeg per dags dato befinner meg på samling. Inntrykket etter disse to turene er ekstremt bra!
Sykkelen er stiv og med god respons. Den nye rammen i år har i tillegg fått en ny og forbedret bak ramme. 12mm aksling på bakhjulet som gjør bakparten vesentlig stivere. Bak bremsen har fått ny plassering “inni” rammen. Føler dette er med på å gjøre sykkelen mer stabil ved oppbremsinger.

Oppgradering fra fjoråret er at den også kommer med Fox 32 Float 29 Factory Fit gaffel m/Remote. En gaffel som mer eller mindre er 100% stiv ved låst stilling noe jeg synes er viktig for å få alle kreftene riktig retning når jeg står og trår.
Samtidig er Fox kjent for å ha gafler som er meget driftssikre.

Orginalt fra Birksport kommer sykkelen med komplett XTR gruppe, Sun Black Flag Pro SL hjulsett og Oval komponenter til styre, stem og setepinn. Med andre ord et veldig bra oppsett.
Likevel så har jeg fått byttet XTR gruppa med Sram XX1 gruppe da jeg var særdeles tilfreds med det systemet i fjor. Har beholdt XTR bremsene da dem er hakket bedre enn Sram sine. Dette er nok litt smak og behag, men den optimale løsningen etter min smak:)

For mer utfyllende info klikk på linken for å komme til Birksport sin hjemmeside. Mye sykkel for pengene her gitt!:)
http://www.birksport.no/index.php?main_page=product_info&cPath=882_887&products_id=6509&zenid=fgjjvavqa74k7gbgqq2c1eflc4

DSC_3097

Marbella!:)
ca 1050moh
Fotograf Geir Sveum

Om resultatene uteblir denne sesongen så er det garantert ikke doningen sin skyld, men gubben oppå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3