Slettestrand Feriesenter 2014 – Good as always!

Nok en samling unnagjort (26-30mars). Denne gang ei kort og intensive samling med Toyota Fuji Team gjengen. Som fleire år tidligere tok vi også i år turen til Slettestrand Feriesenter på Nordvest kysten av Danmark. Et ferie/opptreningssenter som har bygget opp et imponerende nettverk med sykkelstier. Stier på stortsett jord og sandbunn, med litt røtter, men mest av alt flytstier, artige svinger og andre utfordringer. Til tross for at Danmark er flatt er det likevel ingen fare for at pulsen ikke stiger i de korte kneikene som er der! Anbefaler ALLE som liker stikjøring om å legge en tur hit! God mat og koselig vertsskap er også verdt å nevne!:)

Siden vi kun fikk sykkeldagen torsdag, fredag, lørdag og en liten grytidlig økt på søndagen ble det mye høy intensitet på øktene våre. Med kun 5 dager siden en uke med 37timer i Spania var jeg veldig spent på kroppens reaksjon på hard intensitet igjen. Ikke så uventet så var det stor forskjell fra dag til dag. Første økta torsdagen helt pillråtten, men andre økta igjen var ok. Så langtur på fredagen med fryktelig tunge bein. Men dog desto bedre igjen på lørdagen hvor vi kjørte et internritt på ca en times tid. En hel runde i løypa. Greit fornøyd med gjennomføringen av den og avstanden frem til lagets bestemann, Lars GranbergJ

Sammenlignet med i fjor på samme tid så var jeg nettopp i gang med trening etter 6ukers sykefravær. Følelsen totalmessig nå kontra da er som natt og dag. Kontinuitet i treningen samt mange flere langturer som en følge av sponsor avtalen med Hunton har nok helt klart gitt meg et lite løft allerede!

Alt i alt en veldig bra samling, hvor det var digg å få utfordret en rusten stiteknikk igjen! Følte teknikken stortsett ble bedre for hver dag. Fuji SLM 1.1 29″ gjorde også virkelig jobben. Stivere og mer stabil ramme en i fjor, særlig grunnet 12mm aksling bak. Birksport.no sier bare jeg;)

Denne uken har vært forholdsvis rolig, men fått gjort unna diverse test og tilpasninger som jeg kommer med egne innlegg om utover uken om;)

Flere filmsnutter og annen morro kan du se på vår facebookside, gå inn via linken til høyre;)

Photo 26.07.06 10 19 16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3