Helgøyatråkket 2014 – same precise as last year!

En spesiel uke er snart ved veis ende!
Gikk på en type smell som jeg ikke har opplevd tidligere. En kombinasjon av veldig mye reising, lite søvn og mye inntrykk i forbindelse med bortgang av bestefar gikk jeg rett og slett tom. Null energi og kun soving som egentlig var det som hørtes fristende ut!
Med andre ord lite trening denne uken da kroppen rett og sett sa stopp!
Mer søvn enn på år og dag og null forventninger på startstreken i dag ble jeg derfor noe forundret da kroppen plutselig responderte igjen!:)

Like bra startfelt på årets Helgøyaritt som for et par år siden når det var NC ritt der! Morro! Full fart fra start som alltid. Kom meg bra frem i starten så hang med teten gjennom de første terrengpartiene før de lengste stigningene begynte opp mot toppen av øya.
Her slapp jeg teten med vilje da wattmåleren blinket rødt og vel så det. Tenkte å kjøre litt med hue og heller sanke folk utover rittet som åpnet for hardt. Taktikken funket og sanket folk litt etter litt.
Ved runding 25km så var jeg på en ca 7plass med bare et knapt minutt opp til pallen. Carl Fredrik Hagen hadde allerede stukket fra og hadde en solid luke i front!
Fortsatte jamnt kjør og tok igjen 6plassen like etter vi hadde vært på øyas høyeste punkt for tredje av fire ganger. 2-3mann til lenger forran var også innen rekkevidde! Men så sa det pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!
Samme dritet som i fjor! Pungtering på bakhjulet! Av alle ting så skjedde det på et grusstrekke! Rift i dekket omtrent midt oppå. Lufta gikk ut av meg også så gadd ikke fullføre….Tok kjappeste vei innat for å si det slik!

Gratulerer til Hagen som vant klart forran Nesteby og Kay!

Selv er jeg utrolig lettet etter at kroppen funket igjen, og nesten mer fornøyd med DNF i dag enn seieren i Danmark :P

JH-rittet i morgen. Fartsfylt landeveisritt med banking på stortsett bare flater!:)

Helgøyatråkket

Link til resultatliste: http://www.eqtiming.no/Result/?eventUID=5106

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3