JH – rittet 2014

Som nenvt i forrige innlegg så stod jeg på startstreken på søndag også. Denne gang på JH-rittet som starter like ved Elverum og går en runde på 70km. Kjørt rittet 2 år tidligere også.
Lett løype med en bakke ca midtveis. Så forholdsvis stor fart hele veien og god trening for å tråkke litt gir som det heter på sykkelspråket!

Kjørte forholdsvis offansivt og lå mye i front. Både for å holde farten oppe og for å være med på morro! Da må man holde seg i fremste rekke. Også viktig for å unngå velt, noe som desverre skjedde. En stor velt hvor det ryktes 2-3mann med en del skader.
Etter noen mil kom 3mann seg avgårde og fikk en luke på ca 45sek. De lå lenge forran, men vi var en 4-5mann som samarbeidet noen lunde og kjørte dem inn igjen. Lillehammer CK hadde en i bruddet og minst 10mann i feltet noe som skapte litt vanskeligheter med å få til et bra samarbeid i feltet da dem hele tiden ødela for oss. Taktikk er en del av landeveissykling!
Da vi omsider tok dem igjen så gikk LCK på noen kontra forsøk uten det store hellet. Gjorde det samme selv også, men i motvind siste 25km var det vanskelig å komme fra.
Ble dermed massespurt. En kaotisk spurt som alltid. Ned en bratt bakke og rett inn i en motbakke opp til mål på ca 300m. Time spurten her er alfaomega! Jeg klarte det nesten!!
Men nesten er ikke godt nok! ledet til det var 50m igjen. Da stod beina stille og 2-3 mann seig forbi. Ble til slutt 3-4plass på meg.

Selv om det ikke ble seier så var det en skikkelig bra treningsøkt med høy fart og mye akselrasjoner!:)

NC 1 Å i Heiane først kommende lørdag! Blir hardt og spennende!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3