Å i Heiane, NC maraton nr 1

Etter respektabel sykling forrige helg helt frem til pungtering hadde jeg visse forhåpninger til årets første Norges cup ritt. Noe usikker på formen da den har vært utrolig opp og ned dag for dag den siste tiden.
Været ble jo helt fenomenalt til tross helsvarte meldinger tidligere i uken!:)
Alt lå til rette for et kanon ritt i den 70km lange løypen med godt over middels mye sti!:)

Starten gikk kl 12:05. Tidenes mest håpløse start anordning?! Damen først på startstreken med 100galne mannfolk rett bak. Men likevel så er det master bil som er det verste. Alt for mange kilometer bak master i stede for å slippe med en gang! Livsfarlig når ALLE på død å liv skal ligge først uavhengig om dem antageligvis blir nr 1 eller 100til slutt!!
Jaja overlevde, men offeret ikke livet så ble alt for langt bak da vi gikk inn i første lange bakke. Defansiven med en gang! Not good!!
Prøvde å holde moralen oppe og klarte å kjøre inn en liten gruppe som så ut til å kunne passe meg bra.
Så når farten endelig hadde begynt å bli litt menneskelig etter starten som alltid er et helvete for min del så ting egentlig ganske lyst ut! Men så skjedde det igjen.. Svisj svisj svisj…. Sigepungtering… Igjen…!
Fack! Dette var etter ca 45min kjørt. Hvorfor jeg punget der jeg gjorde er nok regel rett uflaks for det var jo bare gjørmete stier der…
Av med framhjul ut med ventil da jeg kjørte med guffe og inn med slange! Ikke bare bare når man er forbannet og hjul, dekk og fingre er fulle i gjørme! Men likevel så gikk det forholdsvis kjapt(tror jeg da). Ca 3min?

Kom meg på hjula igjen irritert og forbannet, men innstilt på å ta igjen så mange som mulig!

Kjørte en stund med Askil og ca 4andre. Mye grus i dette partiet. Kjente jeg hadde bra trøkk på flatene o holdt farten oppe i gruppa og utnyttet de andre så mye som muli uten at farten skulle synke.
Fikk en down periode fra ca 1,5t til 2kjørt, men hang likevel med restene av gruppen jeg satt i.
Våknet noe voldsomt siste timen å holdt bra trøkk! Tok inn rytter etter rytter. Som vanlig i denne løypen så er det mange som virkelig får hammeren mot slutten!
Karret meg til slutt opp på en 11plass med pungtering. Når jeg ser på resultatlisten er jeg overbevist om at topp 6 hadde vært innen rekkevidde! Men men det å holde seg unna pungtering er jo en del av gamet!
Flaks vs uflaks = 1-2!

Håper trenden snur og at jeg får ritt hvor det kun er fysikken det står på!:)
Alle gode ting er tre!:)

Grattis til CF Hagen som vant forran Henrik Kippernes og team kompis Lars Granberg på tredje!:)

Vedlagt link til resultatlisten: http://www.eqtiming.no/Result/?eventUID=5134

20140511-100704.jpg

20140511-101709.jpg
10327031_10154098020925125_300882224_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3