Gylne Gutuar – Seier!!

Hektisk uke med treningsplan som ble forkasta allerede på søndag er endelig over!
Fruen har vært inn og ut av sykehus halve uka så treninga har måtte bli tatt på sparke. Etter både lysten og hva klokka har vist tid til. Men men funker det også! All trening er god trening er det noen som hevder!:)

I et vannvittig vårvær med drøye 20 grader og strålende sol ble i dag Gylne Gutuar arrangert. Nytt konsept i Norge!? Kommet for å bli?
Landeveisritt på 140km noe som jo er helt standard. Tvisten var 4 runder a 35km hvor ca 13km på hver runde var på grusveier! Fordelt på forskjellige strekker. Både bortover, oppover og nedover. Drit kult etter min mening! En del av gruspartiene gav litt assosasjoner til vårklassikkerne vi sitter å koser oss med på TV’n. Støvete, humpete og hardt!:)

Med ritt ranking NCF 4 så var det forholdsvis bra deltakelse og nivå på startstreken. Snaue 70 skaller stod på start kl 11, klare for å tråkke livskiten ut av hverandre!

Bra fart fra start og som vanlig litt små støting, rykk og napp. Inn på første grusparti og morroa var i gang! Damn! Kjente med en gang at jeg hadde gjort en bommert! For mye luft i dekkene til å kjøre på grus….7,5bar var litt ambisiøst! Men men det fikk stå til! BTW kjørte med dekk kjøpt inn kun for anledningen med forsterka både sidevegger og kjørebane. Skulle f…… meg ikke punge i dag også!;)

Første runde gikk ganske kjapt unna, men overkommelig tempo. Kjent med løypa og visste hva som ventet de 3 neste. Runde 2 gikk styggfort opp begge bakkene. Satt med likevel, mens feltet sprakk opp som bare det. Men det roet seg på flatene og samlet seg igjen. Runde 3 var egentlig bare en transport etappe med intervall i bakkene…Satt på en måte bare å ventet på siste runden.

Mer aktivitet på siste runden da 2stk kom av gårde rett før runding og hovedfeltet stod nesten stille i lengre tid. Ble ratt litt små stressa! Heldigvis fikk vi i gang en liten rulle og tempoet økte igjen. Inn i nest siste bakke. Høy fart fra bunn av…fack…Må henge med..Beit hardt i styretapen og gravde etter power! Yes klarte å karre meg med over toppen. Kun 8mann igjen i gruppa. Vi samarbeidet bra og holdt farten oppe for ikke å få folk opp bakfra. Inn i siste bakke. Forberedt på tidenes krampe og melkesyrefest! Men steike ta! Karret meg faktisk greit med over og håpet om å fighte om seieren var virkelig til stede. Mer lureløp fra min side siste mila. Spare krefter!

1km til mål! Slak motbakke (ca 4-5%) første 500m før 500 flate meter rett frem mot mål. Stolte ikke på spurten min så tok en råsjans å tråkket til fra front av feltet i bakken! Fikk en liten luke og tenkte at nå blir det første eller 8plass! Kikket bakover..fortsatt luke…250m igjen…fortsatt luke…150m sinnsykt stiv…50m henda i været! Holdt unna! Yea! Seier!!:)
Tok tydeligvis gruppa på senga og gravde i tilleg dypt de siste metrene så holdt det jaggu helt inn!
Moro!! 

Takker fruen for super langing til tross for rier og vondt i magen! Skal ha kred for at ho er ivrig hvertfall!

Til arrangøren så er det bare en ting å si! Knall ritt i en knall løype! Jeg er på start neste år også om det passer seg!:))

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3