Montebellorittet 2014

Som overskriften sier så kjørte jeg i går Montebellorittet. Fint maraton ritt i Sande på ca 70km med grei fordeling av grus, sti og litt asfalt. Noe regn i forkant av rittet, men løypa holdt likevel utrolig bra!

Kunne egentlig gjort dette innelegget veldig lettvindt for min egen del. Kopiert teksten fra innlegget fra fjorårets ritt og lagt til pungtering i tillegg. Farlig likt bortsett fra ekstra twist med flatt dekk!

Fra start til slutt:
Som alltid balle hardt fra start da rittet går rett inn i en 9km lang bakke! HATER slike åpninger! Hammeren og klarte i år som før ikke å henge med opp hele bakken. Ble sittende bak å jage teten sammen med 4-5 andre i pulje 2. Pillråtne bein etter å blitt ødelagt i starten begynte dem endelig å våkne litt når vi nærmet oss 1,5t kjørt. Da tok gruppen min igjen 4-5mann da tetgruppen hadde delt seg opp.
Følte jeg satt greit der og begynte å få litt trua siden beina begynte å komme seg igjen.

Gleden var desverre kortvarig. Siste grusparti før rulleskibanen ved runding skjedde det igjen! Pungtering!
Der og da gikk rullegardien fullstendig ned! Ble regelrett fly forbannet! Var like før jeg kastet sykkel langt til skogs, uten at det ville gjort saken bedre altså…Men pungtering på tredje av fjerde terreng ritt?!?! Kjørestil eller uflaks..tja for min egen del så føler jeg det dreier seg om latterlig mye uflaks. Alltid hatt en smule hard kjørestil, uten at det har vært et stort problem tidligere. Men men får håpe flaks og uflaks gjevner seg mer ut til slutt..!

Fikk summet meg til å ta beslutningen om å legge i slange og fullføre selv om jeg bare vil reise der i fra kjappest mulig!
Knotete innputting av slange med motstandere susende forbi da smiler man ikke fra øre til øre akkurat!
Omsider på sykkelen igjen etter drøye 3minutters stopp….
Det kokte innvendig og av en eller annen grunn så var den en jævel inni meg som sa at nå skal det fanen meg tråkkes! Så da gjorde jeg det..som i Å i Heiane tok jeg igjen rytter etter rytter. Kjørte rett forbi med en gang.
Etter en sterk solo runde hvor jeg gjorde alt helt selv karret jeg meg opp til 10plass!
Sjeldent vært så skuffet som jeg var i går. Kanskje ikke så rart når 3ritt med det som kunne blitt ganske bra plasseringer er blitt ødelagt av teknisk.

Men men! nok syting nå! Får se fremover og tar med meg det positive! Kommer flere sjanser!:)
Grattis til Lars Granberg med 2plass! Håkon Austad vant. Jo Nordskar på tredje.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3