Terningrittet – Ny bil – Elgrittet. Produktiv langhelg!:)

Starter i kronologisk rekkefølge etter hvordan denne vanvittig herlige langhelgen har vært! For et vær!! Norge<3 Torsdag: Terningrittet på Elverum. Ritt som går på vanvittig fine flytstier på kryss og tvers ved Terningmoen. Sterkt startfelt til å være et litt mindre ritt å regne. Men er slik det har blitt nå når flere og flere sykler fortere og fortere. Da blir startfeltene bare sterkere og sterke samme pokker hvor rittene går henn!:) Moro og bra utvikling! Ettersom rittet gikk på mye singeltrack sti var en bra start viktig! Kom meg ut som nr to og var der jeg skulle være. Satt greit, men kjente fort at det ikke var noen maks dag. Steffan Repshus som kjører fra Hedmark terrengsykkel er lokal kjent og kom seg først inn på et litt tyngre parti av løypa. Jeg satt som nr 3 og fikk en forran meg som gav luke til Repshus. Prøvde å tette denne når jeg omsider kom forbi, men klarte ikke. Han seig i fra og borte ble han! Konsentrerte meg derfor om å ta andre plassen ettersom jeg satt igjen med 2 andre. Satt greit med her til tross litt knot på stiene her og der. Fikk en luke ved en mil igjen og holdt denne inn til mål. Grei andre plass på en litt tung dag. Likte likevel svært dårlig å bli slått med 2min til Repshus!!bilde

Fredag:
Perfekt langtur til Birksport på Rud! 130km på 4timer alene. Fuji Altamira raceren er bare helt konge!:) Syklet ned hit for å måte Espen Olsen i Toyota Norge som er lagets hovedsponsor. Han hadde med seg en strøken Toyota Avensis ferdig dekorert med reklame og team navn! Kul og drit bra bil som jeg skal disponere en tid fremover! Digg!:) Tusen Takk til Toyota så langt!:)
10343682_10152384769611281_585236282354258631_n

Lørdag:
Rolig dag hjemme med div oppgaver som følger med det å ha hus, hage og familie… kun 30min på sykkelen helt rolig på kvelden.

Søndag:
Elgrittet på Løken i Høland. 54km med nesten kun grusbanking. Passer meg bra!
Kjente at beina var mer på lag i dag enn torsdag. Selv om det lille ekstra mangler enda. Sterkt startfelt her også med mange kandidater til å ta seieren hjem.
Litt lure løp i starten før vi smalt inn i en lengre stigning. Fjorårs vinner i NM Anders Fiskvik og Steffan Resphus satte opp farten her. Jeg skryter ikke på meg de råeste klarte egenskapene så hadde nok med å henge med. Klarte det og på toppen var vi da bare 4 igjen. De to, meg og Lars Ove Thoresen.
Vi kjørte bra sammen (bortsett fra Thoresen som likte seg på bakhjulet) i en perdiode og fikk opprettet en grei luke bakover. Ble mer lure løp utover og kun satt fart i bakkene. Gruppen bak tok mye innpå helt til det ble mer alvor hos oss igjen. Følte vi kjørte fort en en god periode igjen før farten sank mye igjen. Da snur jeg meg og ser team kompis Espen Helgesen like bak oss! Han hadde kjørt sterkt ok kom seg alene opp til oss 4!
Akkurat da dundret vi inn i det eneste stipartiet som var i dag. Espen kjørte her bra og var først ut! Han fikk noen få meter på oss. Jeg benyttet da sjansen til å litt landeveis taktikk for å hindre de andre i å tette luken. Det lyktes jeg med og Espen kjørste sterkt helt inn i ensom majestet! Moro at Espen får en seier! Han jobbet mye for meg i fjor så skulle bare mangle at jeg gjør gjenngjeld når sjansen byr seg!:)
Selv så var jeg selvsikker på å ta spurten forran de 3 andre for å sikkre dobbelt Toyota Fuji Team seier. Det lyktes jeg med! Ny andre plass og litt revansje på Repshus som ble nr 3;)
10366042_10152389193121281_2588328919717048010_n

Med andre ord en innholdsrik helg med stortsett mye positivt! Som alltid så var både kone og junior med på begge ritta! Ivrig heia gjeng er viktig!:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3