Ny test!

Foto tatt av Mr. Eikeset

I går var eg og Ole Eikeset ein ny tur til Lillehammer for testing hos mister Hansen;)
Denne gongen va da 40minutters mating som stod for tur! Altså ein helst lang tempo!
Trudde eg starta fornuftigt, og gjor igrunn da, men gjekk vel tidlig på ein smell så dei siste 10min var eit helvete! Men gjer da ikkje vondt tar ein ikkje godt nok i!! Må jo kjenna at ein leve! sitat frå Eikeset!;)
Når da gjeld resultaten så klarte eg eit snitt på 330W. Litt mindre enn eg hadde håpa, men slettes ikkje gale på ein litt tung dag! Men kanskje det mest inntresane med testen var at vi fekk sjå korleis vi brukte høgre og venstre for. Både når det gjaldt opp og ned tråkk! Det viste seg at da er utrulig mykje å henta på det punktet der! men fryktelig vanskelig å gjer noke med over natta!
Men uansett fekk eg veta ka eg må jobba med fram over og dei oppgavene skal eg ta tak i :D

Idag vart da ein godt og vel 4timars tur på mtb’en sammen med Ole. Rundt -6 då vi reiste ut, men sola kom og da vart i grunn ganske fint:) Men gjekk sykt tom på slutten av ein eller anna grun! men men :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3