Fredag den trettende lever opp til sitt rykte!!

I stede for å være på startstreken av Fløyterreittet i går så sitter jeg nå og knoter ned et lite innlegg på bloggen. Må bruke den såkalla “One tuch” metoden da venstre handa er ute av drift!

Ble tidlig onsdags morgen pappa for andre gang. Også denne gang til ei velskapt prinsesse!:) Med andre ord andre ting en sykkel som har vært fokuset denne uka! Stort å bli pappa igjen!:)

Etter to drøye døgn på føden fikk jeg tatt med både kone og barn hjem igjen. Perfekt timing i forhold til ritt;) Planen ble derfor Fløyterrittet på Dokka i stede for Farrisrunden for litt kortere reise. Måtte derfor lufte beina en liten tur i går etter to late dager på føden. Type “vekke økt” for å se om det i det hele var liv i skrotten…Var forsåvidt liv, men så gikk det skikkelig galt!

En i utgangspunktet veldig fin sti med fast jordbunn, ikke røtter eller steiner. Skulle bare nett ned en bakke for å kjøre opp igjen. Bra fart. ca 45km/t. Litt Mye gress så stien forsvinner litt. Svak høyresving! Krasj!!!
Smalt i bakken! Kjente med en gang der jeg stod og gispa etter luft at dette kan ikke gått bra! Et ganske gedigent hull hadde skjult seg i gresset som jeg da traff! Gikk så fort at husker ikke hvordan trynet var en gang, men tyder på at styret har blitt slått ut av henna på meg. Deretter falt kraftig på høyre skulder og arm.
Mye tanker som svirra rundt i hue der og da gitt!

Klarte å karre meg hjem på 30min med en hand på styret. Rett til legen og videre på røntgen. BRUDD!!
Fanen steike ta… Gips på venstre handa i ca 5uker venter…Passer aldri med skade eller sykdom, men akkurat nå passet helt klart vanvittig dårlig!!!!
Har i tillegg en del smerter i brystet/ryggen som minner faretruende på et kompresjonsbrudd jeg fikk for en del år siden. Men dette er ikke sjekka noe rundt enda. Men må helt klart sjekkes da det begynner å bli helsikkes vondt!

Men men, veldig lite å gjøre med uhellet nå. Må prøve se fremover…Kunne tross alt gått mye verre! Uansett jeg kommer tilbake på startstreken og garanterer at formen skal være minst like bra! I will be back! :)
bilde

2 Comments:

  1. Gratulere med nydelig tulle.typisk m tryn, føle m dg.
    helsing fra arin, tonje og bersvenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3