16days later! Update på tingenes tilstand

Tida flyr virkelig fort, farlig fort! Allerede gått 16 dager siden eg tryna som fy.
16dager med opp og nedturer.
Nevnte i innlegget om sjølve trynet at ryggen også var vondt. Nærmere undersøkelse viste at det også var brudd i den. Et kompresjonsbrudd mellom skulderbladene! Et skikkelig slag i tryne! Hadde tilsvarende skade vinteren 2007 også. J#¤¤%# vondt i lengre tid og fikk den gang veldig mykje problemer i ettertid.
Litt meir obs på problemet denne gang ser ut til å hjelpe. Hatt mykje smerter dei første 12-13 dagene, men føler det har bedret seg mykje siste dagene.

Planen var jo å tilbringe mange timer på rulle/spinning sykkel. Noke som hadde gått fint dersom det kun var armen. Ryggen satte desverre ein stopper for den planen. Prøvde å spinne litt et par ganger, men det gjekk ikkje. Dermed har det kun blitt å gå til fots! Noke så kjedelig! Forhåpentligvis bedre enn ingenting!

Planen er å teste ut spinning igjen idag. Har trua på at dette kan gå bedre no.
Trenger å få tråkka igjen om det skal vera håp om å sykle fort i august!

Gipsen på armen skal tas 18juli…Leeeenge til!! blæ!

kompresjonsbrudd: Beinbrudd som innebærer at beinet er trykket sammen, klemt sammen. Et typisk eksempel er kompresjonsbrudd i en ryggvirvel.

Oppturen i denne perioden er jo at eg har fått tilbragt masse tid heime med den nyfødte! Ikkje klart å bidratt i stelle, men trøsting og avlasting for a mor har jo godt bra! :) Krabaten sov, ete og drite. Ellers veldig snill og grei med lite grining! Det kan vi like!;)

2 Comments:

  1. Jeg føler med deg, Vidar. God bedring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3