Tikk takk tikk takk…

Du verden som tida flyr når klokka jobber mot deg!
Trudde i utganspunktet at comeback til Grenserittet skulle være bankers, men 9 dager før start kan eg ikkje si det sikkert!
Ryggen har komt seg overraskende bra. Merkes selvsagt til tider at det er noe rart baki der, men good nok!
Armen som eg trudde ville bli gips i 5 veke og thats it, har i stede blitt ei større utfordring.
Sliter med styrken, bevegelsen i handlosses og smerter særlig ved støt fra for eks humper i veien når eg holde på styret. Langt fra ideelt! Merker ein ørliten bedring for kvar dag som går. Men går det fort nok er det store spørsmålet!?!?

Nyter i disse dager herlige sommer dager på Sørlandet med jentene mine og familien Sollie! Planen var å få kjørt Skagerakrittet på lørdag som ein del av ferien. Der blir eg kun med som langer for Roar Solli. Kjett men har per dags dato ikkje sjans til å gjennomføre noke anna enn økter på asfalt.

Den treninga eg har fått gjort den siste tida har innholdt mykje korte og harde økter. Forsøk på å bygge opp igjen trøkket som har blitt borte i vekene uten trening. Har heldigvis merka merkant fremgang siste øktene! Gledelig, men sjølvsagt ein lang vei å gå enda for god formen er på plass.

Mest reelt er vel å tenke god form på Birken og kanskje Cycelvasan!:)

20140724-193437-70477799.jpg

2 Comments:

  1. Det er ikke alle som kan skryte av å ha en så flott sykkel, men det kan vi Vidar. Lykke til i morgen!

    • Det er helt sant Arnljot!:)
      Kommer til å bli et savn når den blir solgt!
      Gikk bedre en forventa i dag! Innlegg om rittet kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3