Skjer da litt sjølv om Birken er over! Rekord og klubbmester!

Osen av Birken og hysteriet rundt den har omsider begynt å legge seg. Folk har parkert sykkelen i boden for godt for 2014 sesongen, mens det faktisk er nå det er diggest å tråkke i skauen!
Busker og gras forsvinner, stiane kommer fram igjen og det er bare å legge ut på koseturer! Det er vertfall planen min framover! Trening på inpuls og kun gjere det som frister! Men trening blir det garantert. Har ikkje tid til fri periode i år!:)

Etter Birken blei eg temmelig utlada i hode. Men klarte likevel å mobilisere til å bli med 5 andre frå Atea Pro Aktiv laget for et nytt rekordforsøk på Totenrunden.
Denne gangen stilte alle med temposykler for at det virkelig skulle gå unna. Eg fekk lånt meg ein splitter ny Fuji Norcom straight one.3, 2015model frå Birksport! Ein fartsmaskin uten like! Rå på utseende, rå aerodynamik og rått utstyr med ultegra Di2!!
Birk har forøvrig forhåndsbestilling på denne nå! sjekk ut! http://www.birksport.no/index.php?main_page=product_info&cPath=1009_1012&products_id=6739

Rekordforsøket startet ca 18:30 forrige fredagskveld. Perfekte forhold med sol og meir eller mindre heil vindstille!
Fra start i Bondelia til Kapp så låg vi allerede 1min framfor gamle rekorden! Kjørte kontrolloert fort opp Kapphøgda der eg måtte sitte å dytte på ein av gutta som begynte å slite. Fikk med oss alle over toppen og satte fart at! Suste gjennom Lena sentrum og feis på oppover mot Reinsvoll. Sida vi var såpass få kjørte vi føringer og ikkje rein rullekjøring. Ekstremt god flyt heile veien. Aldri rykk og napp!
Ved Reinsvoll var vi ca 1:30 forran skjema!
Vi fløy videre gjennom Raufoss og ned til mål ved Ream 1000 i Hunndalen!
Ny rekord! 1:40 forran gamle tida som eg var med å sette i 2010! Ny rekord lyder på 54:10. 46km/t i snitt på 41km med ca 350høgdemeter stinging! :)
Utrulig artig å være med på slik type sykling!

This slideshow requires JavaScript.

I går var det duket for klubbmesterskap i Raufoss og Gjøvik SK.
Rittet gjekk i ei rundbaneløype på Raufoss. 4runder på ca 2,6km i ei artig løype med utfrodringer heile veien. Svinger, hopp og stier med litt stein og knot, men fullt sykkelbart heile veien!
Er bra nivå i klubben så var spent før rittet. Vært små skral i halsen denne veka og hatt utrulig tunge bein etter 3 hardøkter i helga. Men viste seg at ein 3timers tur på tirsdag hjalp bra på.
SÅ beina funka temmelig greit i går. Vertfall greit nok til at eg stakk tidlig i frå på første runde og økte avstanden bakover jamnt og trutt! Så ein ganske komfortabel seier ble det til slutt. Særlig når nesten alle bak meg pungterte…!
Sjølv satt eg på forsterka dekk både bak og framme pga stor pungteringsfare på stiparti som innhold ein del skarp stein. Viste seg å være smart!:)
Fint klubbmesterskap med god deltakelse og god stemning uansett pungtering eller andre ting! Kjekt!:)

Victoria sykla og sitt første ritt noken gong! 3år og første ritt er ikkje dårlig!;)
Storfornøgd suste ho gjennom løypa med nummer på sykkelen! Brus, bolle og pokal venta i mål! Stas for liten og stas for han far som vart stolt over junior :)

This slideshow requires JavaScript.

2 Comments:

 1. Du er en av de beste terrengsyklistene i Norge, men lurer på hva du løper 3000 meter bane på? Under 10 blank?

  • hehe ja det lurer jeg også på! :P
   Løpesteget er blitt relativt dårlig for å si det slik! har ikkje sprunget 3000m siden videregående som begynner å bli farlig mange år sida.
   Da sprang eg vel på rundt 10min.
   Var relativt god på korte distanser før i tida. 7,7 på 60meter:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Widget 3