Up and a big down and soon up again!

Hallo godt folk!

Må nesten bare få beklage at da ikkje har skjedd ein dritt på bloggen sida pallplassen på Skarverittet i september! Ikkje bra Vidar!! Så då tenkte eg å fylla på med unskyldninga og litt syting før meir positive og gode nyheter kjem lenger nede i innlegget!

Apropo på at det ikkje har skjedd ein dritt på bloggen er jo grett fordi det har gått ganske dritt i lang tid no. Bokstavelig talt! Avslutta september med nokre fantastike langtura tur retur Beitostålen i ein haust for som vi husker var temmelig bra;)
Men som alle veit og som er like sikkert som at sola går ned kvar dag: det kommer alltid ein nedtur etter oppturen.

Kluet er jo å få nedturen så liten som mulig. Men min har vel virkelig nådd bunnen av dalen og vel som det. Trur faktisk den har gravd seg ned nokre meter også!
Why?
Fasit: Etter å planlagt 2015 ganske bra med tidenes opplegg for utenlandsopphold, pappapermisjon og ferier for 2015 sesongen så såg alt ut til å kunne bli meget bra! Super motivert og innstilt på ingen kvile i oktober pga avbrudd i sommer med arm og rygg så skulle trøkket holdes oppe.
Men neida planer er jo ikkje til for å følges. Vertfall veldig skjeldent at da skjer for min del. Har no vore forkjøla av et eller anna slag i meir enn 1,5 måned.
Fælt å sjå planer visne bort pga verdens mest vanlige sykdom. Virus! Hater Virus!! BLÆ blir kvalm av tanken…Men men da er vertfall stå! Heilt til i dag da stå endra seg ein del.
Var nemlig hos øre, nese hals spesialt på Gjøvik.
Ka fant han ut?

Kronisk bihulebetennelse!! Jajamen! fullstendig tette bilhuel under augene og i panna! Trolig noke eg har gått med leeeenge og som kan ha vore rota til mange plager eg har hatt tidligare!! Yes så var eg ikkje hypokondar likevel!:P hoho
Starter behandlig for dette og håper på snarlig virkning. Og har trua på at eg skal få komme i gang med sykling igjen på Lanzarote som eg skal oppholde meg på i 15dager med familien i desember. Dette blir da en opptraining camp i staden for mengde camp, men det får gå! :))
Får ta haustens problem med meg som ei utfording for å komma dit eg vil i 2015. Har jo vist før at eg kjem tilbake etter problem;)

 

Så meir positivt stoff!!! :)

Var i helga i Halden på kick off samling med nytt lag!!
Sammenslåing mellom Toyota Fuji Team og Sepura xc har resultert i Norges største satsingslag på MTB, Sepura Toyota racing with Birk!!
Å den er eg ein del av! KULT:)

Visste i grunn ganske lite før samlinga. Så her blei det mykje info om sponsorer, kva laget står for, verdier, mål osv for hele satsinga. Utrulig inspirerande å komme til duk og dekka bord kor alt virker gjennomtenkt fra topp til tå! Proffesjonalitet på høgste nivå. Det liker eg!
Møtte sjølvsagt alle rytterane. 10stk. 2jenter og 8gutta.
Laget blir delt litt i to med 4på rund bane og 6på maraton. Der eg sjølvsagt er med på maraton satsinga.
Ein gjeng med blide folk, fulle av iver og gøtts etter å prestere på høgste nivå i 2015 og åra framover!

Sjølv så trengte eg virkelig denne samlinga for å få tilbake gløden og motet i denne vanskelige perioden! Velger no å kun tenke framover….langsiktig og målretta!
Gleder meg stort til 2015 sesongen!!!:)

Ta deg ein tur inn på stbracing.no for å sjekke den rå nettsidatil laget. Følg oss også facebook og instagram;)

BTW veit du ka Sepura står for? Secure Public Radio. Radioer til utrykningsetater i Norge er utstyrt med radioer fra Sepura!:)
Toyota veit jo alle ka er. Kvalitetsbiler for alle og envær!
Birk er som alle veit leverandøren av sykler og utstyr. Birksport bra utstyr til fornuftige priser!

Håper på meir hyppig aktivitet på bloggen framover….blir helsa bedre så blir også bloggen det:P

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3