Fatcamp på Lanzarote!

15 dagers charter ferie på Lanzarote er over! Gjenganger på fly, hotell og restauranter var som ventet CharterSveins beste venner og et par tilfeller av noen ungdommer som hadde tullet seg inn i denne gjengen. Samt noken sinnsyke folk som oss med et par unger, 300kg bagasje, sykkelkoffert, barnevogn og mjelkesprengte bryster!;) Med andre ord alt som skal til for å få en perfekt ferie!:)

Siden denne bloggen ikkje har som formål å beskrive charter turer i syden så seier eg det bare kort og grett. Kjempe fin tur sammen med familien, med masse sol, bading og opplevelser. Takk for turen jentene mine! Kunne aldri vært dåke foruten!:)

Over til det bloggen handler om: Sykling!

Som nevnt så hadde eg jo med sykkelkoffert, sjølvsagt også med sykkel inni. Fuji SLM 29’’ 1,1 var pakka og klar for å endelig tas i bruk igjen! Stått ubrukt i 2 måneder så den skalv av glede etter endelig å gjere jobben! Og heldigvis fekk eg brukt den! Var jo lenge i tvil om det var dødfødt å ta den med seg eller ikkje siden treningsdagboka viser ca 5timer sida slutten av september pga bare dritt  i systemet!

Men kuren mot kronisk bihulebetennelse hjalp heldigvis ein god del. Så det bar ut på sykkel med en form som eg faktisk ikkje kan huske å hatt sida før eg i det heile begynte med sykkel. Rett og slett så ufattelig dårlig at det omtrent ikkje var gøy å sykle!
Det kom seg litt gradvis for kvar dag…Kunne jo for så vidt ikkje bli verre så skulle jo bare mangle! Kvalpefett som hadde lagt seg som ei pølse rundt magen blei grilla bort i den steikande sola og kroppsfasongen nærma seg litt meir syklist en flodhest igjen. Føltes egentlig litt ut som eg var på fatcamp! Huff!

Lava stein blei lagt bak meg dag for dag, og gud bedres dei var det mange av! Stein, stein  og atter stein + mætt i drit bratte vulkan fjell.  Ikkje den mest ideele staden å begynne på’n igjen med lett trening men. Første veka gjekk det rolig for seg med tura på 1,5t til ca 3t. Økta litt på andre veka med litt hardt og litt lengre tura. Kroppen kjentes ut til å takle det greit. Fleire kviledaga med familien innimellom med tur i dyrepark siste dagen og reisedag dagen etter. Med dette håper at kroppen får henta seg litt inn igjen før flyturen heim til kulde, snø slaps osv som kan være skummelt for immunforsvaret mitt som på langt nær er verdens beste….!

Krysser no fingre, tær og det som krysses kan på at helsa fortsetter å bli bedre for ja eg er fremdeles ikkje 100%. Om det skyldes bihulene fortsatt eller om det faktisk kan sitte noke anna rusk i forgasseren også det vites ikkje. Time will show. Har trua på det beste! blir for øvrig ein ny sjekk/vurdering på bihulene over nytt år….

For dei som vurderer Lanzarote for rein treningssamling på sykkel så vil eg heller anbefale Gran Canaria eller Tenerife (om du skal til kanariøyene da).  AAAAAAAALLLLT for mykje vind for sykling samt kjedelige veier for racer og for lite utvalg for MTB. Men som feriestad syntes eg Playa Blanka som vi budde i var strålande! Koselig by uten så mykje «spesial price my friend», fin gågate og rolige omgivelser. Perfekt for den som bare vil slikke sol og shoppe litt!:)

This slideshow requires JavaScript.

2 Comments:

  1. Du fikk et lite gjennombrudd i fjord, men i kommende sesong så slår du gjennom for fullt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3