Kypros veke 2

Dagane flyr av gårde på Kypros! Allerede ferdig med andre veka.!!

Været har vært eksepsjonelt bra, med sol meir eller mindre frå skyfri himmel kvar dag. Temperaturen har også vært såpass høg at eg har kunne starte øktene kl  7 om morgen i kort kort! Håper dette vedvarer! Særdeles deilig å bare dra på seg shorts og trøye. Sleppe 3kilo med vinterklær!!;)

Treninga har hatt ganske mykje samme fokus som forrige veke med bra med timer. Men skrudd opp tempoet litt slik at det blei 2 halvharde økter, 1 hardøkt,  1 økt med styrketråkk og nokre allout spurter.
Fått kjørt alt som planlagt til no. Kun endra litt på dagane for nokre av øktene då eg har blitt kjent med ein del lokale syklister her. Så prøvd å tilpasse øktene mine litt med deiras for å få litt selskap på turane. Stas og litt spennande då både min og deiras engelsk er så som så!! hoho

Trudde eg hadde møtt på dei største watt “nerdane” i Norge, men han eine lokale helten her trur eg nok tok kako. Han hadde for tida rotor wattkrank og powertap hjul. Måtte jo då ha to computera på sykkelen for å få vist watten frå begge. Men to var heilt normalt for han, var litt meir unormalt når han hadde hatt vektor pedala i tillegg!! WTF!!
Unnskyldninga var at dei ikkje viste heilt likt. Men likavel!
Men det er ikkje alt! Han hadde også 3 profila for å kunne legge ut alle 3 filene frå samme turen på Strava! Type!;)

Trener jo til meg og væra bra med timer. Drøye 20timers veker er jo ikkje kvardagskost. Men likevel føler eg at det koster mindre enn det koster med 10-14timer heime.
Mykje tid til å slappe av og få trent med overskudd i dei fleste øktene! Digg!
Om du skulle være meir nyfyken på detaljer på øktene så er det bare å ta turen inn på Strava. Alt ligger der! Med unntak av alle mila som blir traska på strandpromenaden med store og små;)

Må vel nesten nevnes at eg endelig begynner å føle at kroppen er på rett vei igjen. Deilig å kjenne at beina responderer på timane eg legger ned. Ja det er et stykke igjen til gullformen, men så er det lenge til det virkelig gjelder også….Fruen har trua så då har eg det også!:)

Vi bur som nevnt i forrige innlegg i Limassol. Ein ganske så stor by med alt av fasiliteter. Har vel aldri vært i syden før og følt meg så til rette før. Skikkelig bra sted med et folkeslag som har et utrulig hyggelig lynne. Alle smiler og ler. Sted som virkelig anbefalesJ

To be continued…..

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3