Kaldt!

skitur på Vind


Som alle veit er da fryktelig kaldt rundt om i landet fortida!
Her på Gjøvik så har da vært -30grader i natt!!!fryktelig kaldt synst no eg. Å når eg sist veke var på Gran Canaria der da var 30varme grader er det sjukt å tenke på at det faktisk er 60 graders forskjell!

Gjekk ein skitur på tirsdag, og då gjekk tenkte eg på at da er utrulig at ei fly reise på ca 5timar kan få deg til ein plass der ein slepp snøen og kulda!!! EG VIL NED IGJEN I VARMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slik det er no så er eg jo dømt til å utføre all trening på rulle eller spinning sykkel. Ute trening når det er så kaldt er eit ikkje tema for meg………….Global oppvarming prate forskara om, men er no ikkje heilt sikker eg….! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3