Terningenrittet ++

På tide med oppdatering no.
Sida JH og NC åpning for snart 14daga sida så har det faktisk skjedd litt.

Trent forholdsvis bra med ein del kvalitet. Samt kjørt to ritt.

Kjørte Cerea lagkonkurranse på søndag sammen med Atea sitt andre lag. Dei trengte ein mann og takka lett ja til å vera med å dunke med dei. Rittet var 4manns lagtempo på standard racer sykkel. 83km lang løype i småkupert terreng. Trente heilt som planlagt og var således litt spent på trøkket den dagen. Men det viste seg å vera veldig bra. Sterk gjennom alle 83km og fekk ei utrulig bra økt med gamping på tunge gir. Og ekstra stas når vi kom på andre plass bak Atea sitt første lag. Kjørte sammen med Jan Olav Beitmyren, Leif Oddvin Jensen og Hertug Noft! Takk for turen!

På himmelspretten så var det dags for å komma seg ut i skogen igjen. Terningenrittet på Elverum. 37km på stortsett flytstia og kjerreveier.
Blei nr to der i fjor bak lokalkjente og sterke Steffan Repshus som då slo meg med over 2min. Sugen på revansje der i år!

Rittet hadde et rekord sterkt startfelt. Så her var det viktig å komme seg fram i starten for å ikkje dette av når vi kom inn på singeltrack stiane nokre km etter start.
Klarte det og det skilte seg fort ut ei gruppe med junior Fiskvik, Nesteby, Repshus og meg. Følte meg ganske bra og hadde trua på å kunne vere med å hamle opp om seieren.
Klønete nok klarte eg å snørre i et gjørme høl. Tur over styret og litt kaving så kom eg på hjula igjen. Eg hindra Fisken så følte det blei mi oppgave å tette luka til Repshus og Nesteby. Nokre minutter med mating så kom vi opp igjen. Unødvendig bruk av krefter, men men!

Litt seinare satte Repshus som forventa opp tempoet på akkurat riktig sted. Bunn av ei lita kneik der det var litt knotete å forsere i bunnen. Heldigvis låg eg på hjulet hans da å klarte å klistre meg fast. Dei to andre måtte gje luke og fekk aldri heilt kontakt igjen.
Repshus kjørte hardt og eg prøvde å følge linjene og spor valga hans da han kjenner stiane der like godt som bukselomma si. Det funka lenge, men då vi kom til ei lang myr klarte å han å få nokre få meter på meg. Nett litt for mange til at eg klarte å tette luka når vi kom ut på grusen igjen. Pokker også! Han seig ifrå og i mål var han drøye halvminuttet forran. Hadde god kontroll bakover til Fiskvik som kom på tredje drøye minuttet bak meg igjen.

Syns eg begynte å sitte rarere og rarere på setet utover rittet. Då eg kom i mål fant eg ut at setepinnen hadde sege ned ca 3cm! Kanskje det hadde litt å sei på at eg ikkje klarte å dunke meg opp igjen til Resphus? Kem veit!
Uansett nøgd med å vera 1,5min nærmare Resphus i år enn i fjor. Og så passa da jo egentlig veldig bra å bli nr to ettersom andre plassen i år fekk høgtrykkspylar i premie! Just what i needed!!:)

Takk til Elverum sykkelklubb for ei utrulig kul løypa og fint arrangement!:)

www.kondis.no

www.kondis.no

11272015_10152927943220835_1031267563_n

God 17mai folkens!!! hipp hipp!!:D

2 Comments:

  1. Hei!

    Gratulerer med pallplass!

    Artig lesning og takk for hyggelige tilbakemeldinger til klubben :)
    Velkommen tilbake neste år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3