Oslo børs!

Glimter med mitt fravær når det gjelder blogg update den siste tida! Og som alltid er langt mellom innlegg et forferdelig dårlig tegn! Særlig mitt i sesongen!

Nevnte vel noke med at det garantert ville komme nedtura i forrige innlegg. Og at det da var viktig å suge på karamellen frå pallplasser i dei to første NC ritta så lenge som mulig. Viktig var det for karamellen smakte plutselig bare snørr og gusje!Forkjølelse og vondt i heile skallen! Pokker ta! Smellen kom før en eg hadde frykta!

Det har resultert i at eg måtte stå over Terrengsykkelrittet. Sett i ettertid med vær og føreforhold der ikkje det verste tapet… Men smerter meir at eg har måtte stå over Raumerrittet og Farrisrunden! Hadde gleda meg til begge dei to ritta då begge passer meg svært bra!

Grunnen til overskrifta Oslo Børs er at formen min trulig kan sammenlignes med grafen på børsen! Røde tall og pil som har skutt fart rett mot bunnnivå! Føles vertfall slik ut!
Etter 10daga uten trening og nye 6-7 daga uten å trene slik ein burde gjort så merkes det! vertfall når eg har gått på antibiotika av forskjellig slak i 11 daga i strekk, og skal fortsatt trykka innpå “godteri” i 3 dagar til.
Føler meg ganske så frisk nå etter at riktig type medisin tydeligvis har klart å ta knekken på bihulebetennelsen som det viste seg å vera. Så har virkelig slitt med å halde igjen treningsmessig dei siste dagane og har nok trent litt i overkant av det legen sa ja til. Men har gambla på at det skal gå bra! Kjennes slik ut! :)

Trenger å få kjørt ei hardøkt og to før TransØsterdal som begynner på fredag. Tre dagers MTB ritt som virkelig kommer til å bli knallhardt på ein skral kropp. Men dersom eg kommer igjennom rittet med helsa i behold så er eg overbevist om at det er nettopp ei slik helg eg trenger for å få maskineriet skikkelig i gang igjen. Resultatet får bli nett som da blir! Første som er skikkelig viktig for meg no er neste NC ritt i Molde. Så med god helse fram mot det som da er 11juli kan formen bli knall bra igjen.

Over og ut! Håper på flittigare update framover;)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3