Bedringens vei!


Dag 8
Som eg nevnte før om dagen var eg ikkje heitl bra i den eine akillisen min. Så i går måtte eg stå over økta å heller ta det med ro på hotellet. Fekk behandling av massør og ostopat Rune Lexberg som er meget dyktig. Han meinte heldigvis at det ikkje var komt så langt at det var betennelse enda, men ein irritasjon på sena som går frå leggen og vidare nedover. Massasje og akkupunktur blei utført og håpet om å bli bedre var stort!
Dei andre gutta hadde hatt ein kjempe tur på 200km der dei fekk sjå noken sekund av årets mallorca challenge. Misunnelig på den turen der, men fornuften råda meg til å ta da med ro!

Dag 9
Litt bedre i dag og når dei andre var fesne etter i går vart eg med på 2,5t rolig med skikkelig visping på beina! Brukte faktisk ikkje storeskiva på heile turen så det seier litt om at eg kun har vispa! Dette for å få minst mulig belastning på akillisen.
No har eg vært på ny behandling så viss ikkje ting slår heilt feil så klarer eg nok noken timar til i morgo :)
Været er helst litt usikkert om dagen. Mykje mørke skyer og mykje vind, men vi har hatt ein merkelig tildens til å slippa unna regnet! Da ekje feil! ;)

Apropo dei bildene som aldri blei lagt ut før om dagen så beklager eg! Dei er ikkje på mitt camera pluss at det fort går 2timar å laste opp bilder på internettet her! Da er med fine ord vilt dårlig kapasitet på linja!! Men jobber med saken! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3